Nyt jo sunnuntai. Eilinen meni nopeasti. Itse asiasa en kuitenkaan tehnyt oikeastaan mitään. Lämmitin leivarin, imuroin yläkerran ja valmistin ruuat uuniin. Ei leivottu mitään. Katselin curlingia ja olin. Illalla katselin jääkiekkoa. Suomi voitti. Ihan rauhallinen ja saamaton lauantai.

   Tänään sitten jos vihdoinkin vaihtaisi vettä noihin akvaarioihin. Olen alkanut harkita niistä luopumista. Mulla on kolme akvaariota. Isoin reippasti yli 400 litraa. Se on vanha ja olen kerran uusinut siihen silikonit. Alkaisi olla uusimisen paikka taas. Kehykset on paksua kulmarautaa maalattuna vannekullalla. Vahva ja hyvin painava akvaario. Tarvitsee useamman henkilön siirtämiseen. Toinen akva on pienempi 110 litrainen alumiinikehyksin.. Kolmas aivan pieni 50 litrainen kahdeksan kuulmainen. Voisin harkita niistä luopumista jos löytyisi vain sopivia ostajia. Ne kaikki ovat käytössä ja niissä on siis kalat ja muut "rensselit".

   Mitä muuta teen tänään? Ei sitten hajuakaan. Yöllä taas lähtö töihin ja nukkumaan on siis mentävä ajoissa. Jää tuo myöhäis ottelu katsomatta. Siis jääkiekko matsi Suomi-Kanada. Ei voi mitään. Kolmen tunnun unella ei kannata töihin lähteä. Ei jaksa millään.

    Musana Anna Netrebko