Iltaan on sitten tämäkin päivä kallistumassa. Muuta en sitten tänään tehnytkään kuin tuon lumen kolauksen. Nilkka on pikkasen oireillut, mutta sain senkin hallintaan (= kivun vähenneminen) kylmävoiteella. Nyt on vaan pikkasta jomotusta. Ehkäpä(?) siitä vielä käyttökelponen tulee.

   Tohtorix: Serlamainos mullekkin tuli tosta mieleen. :) Onhan  tuo tosi söpö.

   Tanssiva Harmaa Pantteri: Mulla on tommonen Canon power shot S2 IS kamera jossa on 12 kertanen zoomi. Sillä saa jo suht hyvin kuvia. Kamera on kyllä mun mieleen.

   Saturation: Tää yksilö on vissiin jo tottunut meihin ja melko kesy. Tuo sempramänty ei ole kuin reilu parimetriä etu kuistista ja kuistilta otin kuvat. Se ensin hiukan katteli mutta jatkoi syömistä, vaihtoi paikkaa pikkasen ja söi lisää ja sitten pujahti puun toiselle puolelle ja jatkoi siellä syömistä edelleen. Siis helppo kuvattava.

   Ja noista lumikuvista. Kyllä ne on ihan värillisiä, automatiikalla otettuja kuvia. Ovat vain "väriköyhiä". Kuvatessa oli vain paksu pilviverho taivaalla, harmaa ilma-ala ja värilliset kohteet ovat lumenpeitossa. Jos tarkkaan yrittää tiirata tuota alenpaa kuvaa, niin oikeassa alakulmassa erottaa pikkasen punaista kasvihuonetta puun takaa. Pikkasen muokkasin valoisuutta ja kontrastia paremmaksi.

   Miika: Kiitokset isänpäivä toivotuksesta!

   Musana Nightwish