Tänään oli viimeinen käynti hammaslääkärissä. Paikkasi pienen alkavan reiän ja uusi muutaman vanhan. Ja poisti hammaskiven. Sekin lysti on sitten pariksi vuodeksi käyty. Nyt ei nukuttanut siellä istuessani niinkuin viimeksi. Homma meni nyt hyvin. Ainakin toistaiseksi kaikki hampaat ovat tallella. Tallella on myos tuo fluori hoidon jälki maku, joka on kyllä tosi ikävä. Yritän nyt poistaa sitä suklaalla. Ei vaan tehoa sekään. Se on hampaissa kiinni ja sitä ei saa pestä pois vielä tänään.

   Nukuin myös tuossa jo pienet päiväunet. Noin tunnin. Piristihän tuo pienikin uni vähäsen. Olisi pitänyt nukkua vähän enemmänkin. En nyt vaan nukkunut. Jospa sitten illalla saisin unenpäästä paremmin kiinni. Näinhän se on, ninkuin tuo "rokkaava Pantterimme" sanoikin tuolla kommentissaan. Jos kesken uniaan herää, niin ei se uni tahdo heti tulla uudestaan. Jos sitten nyt nukkuisin sinne klo 03.20: een jolloin kello herättää.

   Viimeyönä tuo olkapää taas vihoitteli oikein urakalla. Olin jo välillä vähällä lähteä kotiin sairaslomalle mutta mullahan on huomenna tuo lekuri muutenkin, niinpä päätin kärsiä vielä yhden yön. Seuraavaksi yöksi tuskin enään menen. Tosin eihän sitä tiedä mitä mieltä se lääkäri sitten on. Ei vaan tuo olkapää kestä edes kaupunkiajoa puhumattakaan raskaammasta työstä. Nykyaikana vaan on lääkäritkin peloteltu olemaan antamatta sairauslomia kovin helposti ja nuo lääkkeet kyllä monesti vie kivun pois. Tuntuu vain siltä, että kyllä tuolle olkapäälle olisi nyt lepo poikaa. Mutta työterveyslekuri voi olla erimieltä.

   Niin... En siis kanna postia, niinkuin tuo Tohtorix tuolla kommentissaan epäili. Teen hiukan muuta hommaa. Läheltä kyllä liippasi. Työaikani ovat siis Yksi viikko klo 04.30-12.00 ja kaksi viikkoa klo 11.30-18.30. Omituiset ovat työajat ja se onkin pieni rasite. Ei voi tälläisessä pienessä kunnassa oikein mennä mukaan kansalaisopiston harrastepiireihin opiskelemaan tai harrastuksiin. Kotimatka kestää puolisen tuntia ja kaikki alkaa jo klo 18.00 tai 18.30. Ja muuta minua kiinnostavaa ei täällä olekaan.
On siis vain harrastettava ja opiskeltava yksin omin avuin.Ja opiskelussahan minä olen tosi huono.

   Musana Prokofjevia