Siis uusiviikko alkoi. Töitä tehden, niinkuin aina. Klo 03.00 nousin ylös ja join kahvit ja lähdin töihin. Töitä oli yllättävän vähän. Hyvä niin. Nivelet, kaikki nivelet(siltä ainakin tuntuu) kipuilevat. Aina kun nousen tuolilta ylös, täytyy ottaa selästä tukea ja "vääntää" itsensä suoraksi. Käsiä en saa sivuillla olkapäitä ylemmäksi jne. Tilapäistähän tämä taas on. Pitäisi vaan hakea vahvempia troppeja lekurilta. Oikeastaan pitäisi otta oikein kuuri lääkkeitä, mutta kun ei töiltä ehdi ja jaksa. Eikä viitsi jättää työkavereitakaan pulaan. Muutenkin on liian paljon töitä. Katsotaan ensiviikolla kun joulu on ohi ja töitä vähemmän. Ehkpä olen siinä vaiheessa jo "tottunut" pakkasiin ja kivut ovat taas ohi. Ilmastahan nämä kivut johtuvat. Aina kun ilmat kylmenee, niin nuo kivutkin kovenee. En siis kykene ennustamaan vaan vain kärsimään ilman muutoksista. No kyllä se siitä.

   Tyttäreni omassa blogissaan teki tästävuodesta pikaisen yhteenvedon. Pitää oikeastaan jo ruveta suunnittelemaan samanlaista juttua. Joka kuukaudelta merkittävin tai mieleenpainuvin tapahtuma. Se siis mietintämyssyn alle.

   Enpä sitten saanut ihan toteutettua tuota painon välitavoitetta. Otin liian lepsusti tuossa välillä ja loppuvuoden tapahtumat(mm. isän kuolema) sotkivat sitten elämän rytmin. Onneksi en ota muutenkaan koko laihduttamista kovin vakavasti. Eihän siinä ole panoksena kuin hyvinvointini(vähemmän painoa = nivelet kestävät paremmin, verenpaine pysyy kohtuullisena, kolestroli jne.). No lopullinen tavoite 75kg kesään mennessä on kyllä "helposti" saavutettavissa. Siihen tähdätään. Joulun jälkeen alkaa siis uusi tsemppikausi. Joulun herkkuja en jätä kuitenkaan syömättä. Mikä herkästi tulee niin se ei herkästi lähde, mutta lähtee kuitenkin.

   Eilen en loppujenlopuksi kuitenkaan leiponut. Selkää rupesi kolottamaan sen verran, että päätin säästää itseäni ja jätin väliin tuon puuhan tälläkertaa. Tehtiin kuitenkin vaimon kanssa immelletyä perunalaatikkoa ja porkkanalaatikkoa pakkaseen jouluksi. Saatiin ne ihan valmiiksi asti. Perunalaatikosta tulikin tosi hyvää. Söimme tänään maistiaiset kalkkunarullan kera. Olikin tosi herkullista.(joulun herkut. ed. kappale) Perunalaatikkoa tulikin paljon. Perunoita meni 4kg. Porkkanoita käytettiin vain kilo. Jossain kirjoituksessa pitääkin käydä vähän tuota ruokalistaa sitten läpi. Joulu kun on syömisen juhlaa.

   Musana seko klassista