Ainakin sellainen tuli mieleeni tänä aamuna. Ei oikein tehnyt mieli veteen vaan menin kuitenkin kun olin aikaisempina aamuinakin mennyt. Ja vesi tuntui kylmältä. Kylmemmältä kuin muina aamuina. Reilu 11° se oli kuitenkin. Mutta kyllä se tuntui tänään raa'alta.

   Aamuaurinkoinen taas paistaa täydeltä terältä. Lämpötila on jo 19°C. Ja tuulee. Niinkuin tuosta yläkuvan veden välkkeestä voi päätellä. Ja tuuli on itseasiassa aika viileää. Aamun kuvaa jouduin taas miettimään ja parempaa en saanut aikaiseksi. Ja täältä tuo nettiyhteys on surkea. Pingi tänä aamuna 671 ja nopeus 0.04 mega niin eipä hurrata.

   Eilen pesin saunan ja samalla putsasin kiukaan. Kaikki tuhkat pois putkista. Kivet pois kiukaan päältä ja kivenmurut veks. Johan taas lämpenee paremmin ja kun tosiaan pesin myös nuo lauteet niin kyllä taas kelpaa löylytellä. Muuten taas menikin vain ollessa ja ihmetellessä. (Se kadonnut nuoli löytyi. Oli kauempana kuin uskoin) Kävelin ja hohhailin.

   Tämä kuva on eiliseltä. Kettuhan siinä ui saaresta. Odotelin kuistilla istuen jos vaikka suunnistaisi tänne mutta ei se tullut. Harmi. Istuskelin ihan hiljaa kuistilla kamera valmiina ja lopuksi kokeilin vanhaa kikkaa ja sammutin kamerankin. Eikös se yleensä auta ettei ole liian valmiina. Ei auttanut.