Niinpä se paino pomppasi taas hiukan ylöspäin. Sitä kyllä odotinkin. Kaljojen ja makkaroiden lisäksi siihen vaikutti varmasti myös kaksi käyntiä Pukaron Paroonissa. Mennen tullen tuli käytyä siellä syömässä. Meinaan mökkireissulla. Annokset ovat aika tuhtia. Vielä kun tullessa söin sipulipihvin muusin kera. No tänään illansuussa mitattu paino osoitti jo laskeutumisen merkkejä. Toivottavasti tuo oli vain väliaikainen piikki.

   Työpäivä oli taas tavanomainen. Onneksi oli sentään päivävuoro. Kaksiviikkoa tuota aikaista aamua tuntui olevan jo liikaa. Loppuviikosta olin jo aika väsähtänyt. Minun puolestani nää vuorotyöt voisivat jäädä jo nuoremmille. Olen nyt tehnyt 30 vuotta vuorotyötä erillaisissa vuoroissa. Välillä pelkkää yötä. Vuorojen alkamisia on ollut klo 23.00, 02.00, 02.30, 03.00, 04.30. Siinä omituisimmat. Myös viikonloppuja yövuorona. Jopa jouluaattona, juhannuksena, uudenvuoden yönä jne. Kaikkea mahdollisia vuoroja on sattunut matkalle. Kyllä tälläisen "kehäraakin" jo voisi laskea vaikka eläkkeelle. Ei nykyään työkyky ole enää niinkuin "ol nuorna miesnä". Ei enää oikein jaksaisi. Mutta tehtävähän se on. Ei auta.

   Valitukset sikseen. Pääsisiköhän huomenna taas pyörällä töihin. Ilmat on olleet hiukan huonot viimeaikoina. Ei sitä oikein tee mieli ehdointahdoinkaan kastua. Pitäisi vaan tehdä tuota pihaakin. Mansikkamaan laajennus on jämähtänyt paikoilleen. Pitäisi käydä ostamassa kalkkiakin. No katsotaan aamulla tarkemmin.

   Musana BBC radio 3.