Kyllä alkaa mennä päivät sekaisin. Ei tuo lukeminenkaan auta ajan kulumiseen. Ei oikein taas jaksa lukeakkaan. Eikä tietsikallakaan jaksa kokopäivää istua. Eilen pelailin civiä melko pitkään. Alkaa siis tekemättömyys tympäistä. En ole saanut lasitöihinkään inspistä. Nyt yritän hakea sitä. Lasia olisi kyllä itsellä varastossa. Ei tarttes edes hakea. Ehkäpä teen jotain vanhojen mallien mukaan. Noita yksinkertaisimpia uusilla väreillä. Täytyy vaan opetella tekemään istualtaan. Koipea pitäa lepuuttaa.

   Kommentteja on tullut ihan kivasti. Jos vaikka purkaisi niitä tässä ajankuluksi. Mistähän alkaisi?

  Mummeli kysyi tuosta Maria Langin kirjasta. Ei ollut ihan mun mieleen. Liian hidas tempoinen ja liikaa taustan esittelyä. Luin kuitenkin loppuun. Kyllä Langilla on parempiakin kirjoja. Otin vaan kun joskus nuorempana tuli muutama luettua. En kyllä muista tykkäsinkö silloinkaan.

   Marjolle: Noita kipulääkkeitä olen syönyt suurimman osan kuureina.Elikkä silloin kun nivelet tai nyt tuo jalka on ollut tulehtunut ja ovat tarvinneet tehokkaanpaa lääkitystä. Kun ottaa 3 kertaa päivässä 10 päivän ajan, niin äkkiä kertyy isompi määrä. Muutenhan välillä on useampienkin päivien väli jolloin en ota ollenkaan. Ekat kaksi kuuria olen ottanut lääkärin määräyksestä ja yhden omasta kun nuo sormien nivelet rupesi turpoamaan. Loput olen ottanut joskus iltaisin kun on tuntunut kipuilua siihen malliin, ettei unta heti saa ja täytyisi herätä aikaisempaan työvuoroon.

   Ja sitten tuosta Kuvatorstain kuvasta. Sammakoita ja kutua kyllä meillä riittä. Nyt jo itse asiassa nutipäistä ei pulaa ole. Tulkaa vaan äkkiä hakemaan. Kahdessa lammikossa ihan liian kanssa. Itse kuva ei todellakaan ole minusta kummonen. Aiheesta saisi paremmankin. Tuo oli vain aikaisemmin otettu ja nyt tuo koipi ei taivu tuonne lammikon rantaan. Yritin eilen ottaa kuvaa noista poikasista vaan ei onnistu. Nilkka on lastassa ja ei taivu.
  Alunperin mulla oli ajatuksena tuohon uudistumiseen ottaa kuva isosta arvesta. Kohde henkilö vaan ei tykännyt oikein siitä. Antoi kyllä ottaa muutaman kuvan, mutta ne oli huonoja ja kohde ei antanut kuvata lisää. Olisi ainakin ollut hiukan erillainen uusiutuminen.

  Palataan taas astialle toisella kertaa.

    Ei musaa