Niin siis hakemaan vaimo kotiin. On kuulemma poiminut mustikoita useampia ämpärillisiä. Jopa yhden ämpärillisen siskolleen. On ollut siis tuo vaimo ahkera. Olen ylpeä! :))
   Siellä odottaisi sitten myös polttopuun sahausta samalla reissulla. Vaimon veli oli kaatanut muutaman kallellaan olevan koivun mökin pihalta. Hän on ammatiltaan metsuri joten mielellään jätän tuollaiset hommat hänelle. Sattuivat puut olemaan kallellaan mökkiä päin. Itse kyllä sitten sahaan puut pienemmiksi ja pilkon ihan huvikseni. Eipähän puut ihan heti lopu.

   Pyöräilin myös eilen töihin. Kamerasta taas loppui jostain syystä akut. Nyt ovat "tuorestumassa" ja latauksessa. Alkavat vissiin olemaan hiukan heikossa  kondiksessa. Onneksi on toiset täydessä latingissa. Riittää viikonloppureissulle. No en siis saanut pyöräillessä uusia kuvia mutta tuolta edelliseltä reissulta vielä riittää muutama tällekin postaukselle. Ensimmäinen on tietsikalla uudelleen rajattu. Toinen on ihan ehtaa tavaraa.
   1782604.jpg

   1782606.jpg

   Tytär mainosti omilla sivuillaan myyvänsä tekemiään koruja.  Sinne siis kaikki kannattamaan nuorta lasitaide opiskelijaa. Itse suunniteltuja koruja kaikki tyyni. Toivottavasti tytär ei tykkää pahaa kun tässä mainostan ilman hänen lupaansa. Sorry vaan Marjoseni!

   Tänään olen poiminut punaherukoita pakastimeen. Tosin vain noin reilun ämpärillisen. Ensiviikolla sitten on valkoherukoiden vuoro. Mustia ei tullutkaan muuta kuin syöntimarjat.

   Ja nyt nukkumaan että jaksaa huomenna töiden jälkeen paahtaa mokille.

    

   Musana Sibeliusta