Tulipas käytyä nyt taas tuollakin. Kaavake tämän hetkisestä työkyvystäni oli aika tyly. Siis tämmönen jonka jouduin itse täyttämään. Merkkasin etten pysty töihin ollenkaan. Olenhan sairaslomalla. Terkkari vaan hymyili ja totesi oikein täytetyn. Kaikki muut veriarvot oli kohdillaan, mutta kolestroli hiukan koholla. Kesän pannukahvin syyksi sekin sitten meni. Verikokeet otettiin vaimon kesäloman loppu puolella ja mökillä juodaan aina pannukahvia 2-3 kertaa päivässä. Se kuulemma riittää kohottamaan noita kolestroliarvoja.
 
   Vernpaine huiteli pilvissä. Se taas meni liikkumattomuuden ja siitä johtuvan painon nousun syyksi. Ja on tässä nyt ehkä hiukan syöty viimeaikoina suolasempaa ruokaakin. Terkkari totesi tuonkin laskevan kun saan jalan kuntoon ja pääsen taas liikkumaan. Painon perhan onkin noussut tänä kesänä 8 kg. Siis taas aloitetaan kuntoilu ja laihdutus kun saan tuon koiven kondikseen. Terveydebhoitajan luottamus tuohon johtuu siitä, kun uskoo tuntevansa mut jo useamman vuoden takaa. Laihdutinhan välillä n. 20 kg ja nyt siis 8 kg tuli takas.

   Siis oikeasti kyllä ottaa pannuun tää oma saamattomuus. Varsin hyvin tiedän, että ei pitäs syödä paljoa kun ei ole kulutusta. Mutta kun on olevinaan nälkä aina ja myös tietenkin jano. No jos tuo nyt sitten antas vähän potkua tähän arkeen ja sais painon putoamaan terveellisimmille luvuille. Verenpaine lääkkeitä en halua.

   Aiheesta seuraavaan.

   Kyllä tuo "peukalokeskelläkämmentä" kuva on mua ihan itteeni. Jos näkisitte nuo lasityöt luonnossa... Lasitöitteni ideoista pidän kyllä itsekkin, mutta tuo toteutus... Joopa joo...
     :) :) --  Mutta taiteessahan ideat onkin tarkeimmät --. :) :)

   Käyntiluku on nyt siis 19859. Lähellä 20000.  Juhlia siis en aijo. Mutta ilmoittautukoon ken se on. Kovasti lupaan kehua ja kiittää.

   Musana Sibeliusta