Leikkaus nyt on edessä. Tapahtuu vihdoinkin jotain. Sairista tuli taas ja kestää 17. 9 asti. Siinä jossain välissä sitten leikataan. Leikkauksen jälkeen n. 6 viikkoa taas sairista. Tässähän sitten loppu kesä ja alku syksy sitten meneekin. Magneettikuvien mukana tuli tälläinen radiologian erikoislääkärin lausunto. Ainakin yksi lukijoistani osaa sanoa jotain tuosta, jos vapaalla kiinnostaa.

   18.7.06 / OIKEAN NILKAN VAHVAKENTTAMAGNEETTITUTKIMUS 3,0 TESLAA:

  Syndesmoosin etu- ja takalehti ovat ehjat. FTA on takaosastaan revennyt ja TC-nivelessa anterolateraalisesti reilu synoviitti. FC-jaFTP ovat yhtenaiset, samoin delta-ligamentti. Talonavikulaarisesti seka subtalonivelessa mediaalisesti hydropsia. Rustopinnat ovat siistit, sinus tarsin alue on varsin siisti.
Peroneus brevis -janne on taysin revennyt lateraalimalleolin karjen tasolla. Peroneus longus kuvautuu saannollisena. Tibialis posterior -tupessa on jonkin verran nesteilya'. Muutoin janteissa ei erityista. Taluksen collumin yla'pinnan tasolla hieman hohkaluun 6deemaa ja tasta mediaalisemmin taluksessa pienta luunokkaa. Luukontuusioita ei nay. Taluksen takana pieni rauhallisen nSkoinen ostrii conum.

  Loydos: totaali FTA ja peroneus brevis -janteen ruptuura.

   Näköjään äät ja ööt puuttuu, mutta tuskinpa tuo tollaisessa tekstissä tavallista ihmistä haittaa. Skannasin ton tekstin suoraan magneettikuvien mukana tulleesta paperista. Jätin vain omat ja lekurin tiedot pois.
  Nyt siis taas odotetaan vakuutusyhtiön yhteyden ottoa.

   Esimies oli hiukan kärttyinen. Uusia työntekijöitä ei saa kuulemma palkata. Ovat siellä hiukan ahtaalla. Osa porukkaa on vielä lomilla ja työt kasaantuvat harvojen päälle. Ymmärän kyllä häntä ja muitakin kavereita. Mutta enpä pysty auttamaan. Harmittaa kyllä vietävästi.

   Kuuntelen hiljaista sadetta ulkoa... Vihdoinkin.