Ensimmäinen pellillinen pullia on uunissa. Toinen odottaa voideltuna vuoroaan. Yläkerrassa HUUTAA cd-levy(huutaa,että kuuluis tänne alakertaakin). Puccinin  Madam Butterflyihan siellä soi. Vaimo lähti kaverilleen seuraksi ja voin siis nauttia oopperasta. Yksi mieli oopperoitani tuo Butterfly. Yleensäkin oopperasta Puccini kolahtaa eniten.
 Täytyy välillä kurkata tuonne uunii ettei pullat kärähdä. Viimeksi meni vähän yli tuo paistaminen.
48347.jpg
 Lähellä oli nytkin, etteis olisi palaneet. Vieressä kolmas pellillinen odottaa vuoroaan voideltuna. Toinen on jo uunissa.

   Marialle: Kiitos kehuista. Kyllä tuossa blogipohjan vääntämisessä olikin hommaa, kun ei tiedä noista mitään ja lisäksi tuo esikatselu ei toimi. Lohdutus pullat on ihan kivoja. Vääntämään vaan taikinaa. Vähän vähemmän vaan rasvaa ja sokeria niin uskaltaa sillointällöin syödakin.
 Onneksi tuo musiikkimaku on ihmisillä erillainen. Aika tylsää olisi jos kaiki olisi samaa mieltä...vai olisiko?
  
   Mummelille: Kyllähän tuo Lordi oli noista paras. Kappale olisi voinut olla ehkä hiukan parempi. Tuli mieleen Poison Cooperilta. Kyllä meitä joitain tämmöisiäkin on jotka tekee ruokaa ja leipoo. MMM. Pullasta tuli muuten ihan hyvää.
48367.jpg
 
   Maijulle: Huomiota Lordi kyllä varmasti saa. Itsekin sanoin vaimolle, että täytyy vissiin tänävuonna seurata nuo kisat. On jäänytkin jo montavuotta väliin.

   Välillä juoksua yläkertaan vaihtamaan pellille sämpylöitä. Meillä on tää pikkusen hullusti. Keittiö yläkerrassa ja leivinuuni alakerrassa. Saa juosta peltien kanssa eestaas ja taastaas. Ylös aina kuumanpellin kanssa. No hyvinhän tää sujuu.
48370.jpg
Tässä viimeinen pullapelti odottaa vuoroaan. Muutama omenasose piirakka kun tuota omppusosetta oli jääkaapissa.
Jäljellä enää sämpylät.

   Musana siis Puccinin Madam Butterfly