Taas on siis yksi viikko jäänyt taa ja uusi alkamassa. Nykyisin aika vilahtaa ohi oikein edes tajuamatta sitä. Mihin se aika oikein katoaa? Ei oikein ehdi tehdä mitään mitä haluaisi. Lasityötkin taas kiinnostaisi mutta ei tahdo tuo aika riittää. Työ haittaa harrastuksia. Niin se on.
   Eilen taas lämmitettiin leivinuuni. Leivon 57 kpl sämpylöita ja laitettiin taas puolenviikon ruuat siellä. Taitaa olla hiukan enemmänkin kuin puolenviikon. Asensin myös tuon uuden pesukoneen ja testattiin se. Toimii hyvin ja ei vesivuotojakaan esiinny. Tosin aluksi huuhteluainekoteloon jäi vettä mutta pienellä rukkaamisella sekin alkoi pelittää. Siis kaikki hyvin senkin osalta. Samalla siinä jouduttiin vähän järjestelemään kellaria että saatiin tilaa siirtää pesukone paikalleen. Tavaraa on kertynyt elämän varrella aivan liikaa. Pitäisi varmaan tehrä jotain, kuten esimerkiksi kaatopaikka keikka. Mutta kun ei raaski heittää mitään pois. Jos vaikka joskus tarvitsisi.Ja ehjää tavaraakaan ei tietenkään voi heittää pois ja kukaan ei kuitenkaan huoli niitä. Esimerkiksi vanha 24 tuuman telkkari ilman skarttia. olen yrittänyt jopa antaa lahjaksi muttei kukaan huoli. Vanha voi hajota milloin vain ja se skartin puuttuminen. No minkäs teet.
   Tänään sitten pitäisi vaihtaa nastarenkaat auton alle. Piti vaihtaa jo itseasiassa 2 viikkoa sitten mutta jäi. No tänään se on tehtävä. Ja autoon tuli taas myös pikku vika. Valot ei suostu sammumaan. Sitä tuntee itsensä aika tyhmäksi kun virta-avain on kädessä ja valot senkun palaa ja valovaroitin piippaa. Sitä kääntelee valokatkaisijaa edestakaisin ja ihmettelee. Otin akun kaapelin irti. Täytyy tänään tutkia sitäkin. Siinähän tuo päivä on jo pitkällä kun nuokin on saanut tehtyä.

1035317.jpg
   Huomasin eilen kun hain puita sisään, että pihalta meidän ison pajun yksi haara oli katkennut. Milloin emme tiedä. Nyt kylläkin on muutamana päivänä tuullut oikein kunnolla. Ja niinkuin huomaatte. Täälläkin on nurmen päällä jotain valkoista.


   Musana Sibeliusta