Puolet tammikuusta jo mennyt. Vauhdilla on  tämäkin vuosi alkanut hupenemaan. Viime viikon olin taas töissä.  Lauantaina otin sitten kipulääkkeen tuohon nilkkaan. No sehän oli nyt sitten odotettavissakin. Onhan nuo lihakset tuolla aika huonossa kuosissa 8 kuukauden leputuksen jälkeen. Eilen töissä sitten lumisella jäällä liukastelin ja illalla taas kipulääkettä. Menen kyllä tänään töihin. Nyt tuossa nilkassa ei ole kuin vähäistä kiputuntoa. Vai onko edes kipua. Ensiviikolla se sitten testataan lopullisesti tuo nilkan rasituksen kesto. On tuo aikainen aamu ja se on myös töiden raskauden puolesta se pahin viikko.

   Viikonloppuna oli taas poika käymässä. Siksi kirjoittelukin täällä jäi. Hän nukkuu täällä tietsikka huoneessa. Ja en viitsi häiritä. Parempihan se on välillä olla poissa näistäkin ympyröistä.

   Sainpahan eilen tehtyä nuo kuvatorstain ja tarinamaanantain haasteet alta pois. Jäljellä on vielä pakinaperjantai. Yritetään tänään illalla saada sekin tehtyä. Aatoksia käsittely tavasta jo on. Ideat muhii tuolla takaraivossa ja jos sais ne vielä paperillekin illalla.    Ei musaa