Tämä kuvattava oli helppo minulle mutta itse se varmaan kärsi. Ressukka punarinta törmäsi mökin ikkunaan ja minä tietenkin menin katsomaan kuinkas tuolle kävi. Siinä se seisoskeli jaloillaan ja mietti "mikä maa mikä valuutta". Eli oli aivan sekaisin. Tuijotteli minuakin välillä ja käänteli päätään. Otin liudan kuvia ja tässä niistä paras. Muut joutavat roskikseen. Oli hiukan hämärää ja yritin ottaa kuvat säädyllisen matkan päästä etten häiritsisi toipumista täräyksestä. Varttitunnin päästä kun menin katsomaan se pyrähti kauemmaksi ja minä olin tottakai helpottunut.


   Onko tämä oma elämän muutos sitten helppo???? No ainakin tässävaiheessa tuntuu paremmalta. Kun tuo lopullinen päätös syntyi ja syyskuun alussa päätin että tässä tämä oma työurani oli, niin unenlaatuni parani huomattavasti. Nukuin paremmin kuin vuosiin. Ja heti ekana yönä tuon päätöksen jälkeen. En herännyt koko yönä kuin kerran(sen pakollisen pissalla käynnin verran. Kiitos oluen juonnin saunan yhteydessä). Ja nukuin yli 10(kymmenen) tunnin yö unet. Ja sen jälkeen olen nukkuntu lähes kaikki yöt levollisesti ja herännyt aamulla levänneenä ja virkeänä. Sitäkään ei ole tapahtunut piiiitkään aikaan.

   Vielä kun saisi tuon työpaikan viimeiset asiat selviksi. Elikkä nuo eroamis asiat. Siinä on nyt souvattu ristiinrastiin. Pääasiassa työnantajan toimesta. Hyvää he tälläkertaa tarkoittavat. Että pääsisin töistä eroon "kunniallisesti" ilman karensseja sun muita juttuja mutta kun tuo lakikin on otettava huomioon. Eilen piti tehtämän päätöksiä mutta esimies ei ainakaan soittanut.

   Tänään saan uuden asunnon avaimet ja aloitan varmaankin jo tänään myös sen siivoamisen. Sitten alkaakin tuo muuttorumba.