Niin se kesä sitten meni. Lepäillessä tän koiven kanssa. Itseäni en saanut pidettyä kurissa tuon syömisen kanssa. Kun liikunta oli olematonta ja nälkä kuitenkin aina niin tietenkin tuo paino taas nousi. Jos ja kun nyt tuon leikkauksen jälkeen saan koipeni kuntoon täytyy alkaa kunnollinen laihdutus kuuri. Äidillä oli aikanaan diapetes ja itselleni en sitä halua. Elikkä paino alas. Liikuntaa heti kun jalka sen kestää. Ja tietenkin tuo iltasynti (lue iltasyönti)  täytyy saada kuriin. Elikkä nyt siis taas aletaan tosissaan.

   Eilinen meni taas kaikinpuolin harakoille. Ainoa mitä tein niin pikkasen autoin vaimoa hoitolasten hoidossa. Niin ja kävinhän minä myös kirjastossa hakemassa luettavaa. Täytyy varata jotain tekemistä tuon leikkauksen jälkeistä aikaa varten. Elikkä päivitän tuonne laatikkoon myös luettavana listan.

   Lasityötä en eilen paljoa tehnyt.
 172176.jpg
   Nuo mustat osat siis oikeasti tumman vihreitä. En viitsinyt sitä laittaa valkoiselle paperille että näkyis oikeampana. Seuraavaksi edessä näiden osien foliointi ja kasaan juotto muutamalla tipalla tinaa. Sitten keskelle vaaleammalla vihreällä taustaosat. Ja sitten vaan eteenpäin. Kyllä se siitä hiljakseen valmistuu.

   Tohtorix: Kyllä mä tosiaankin tiedän, että se tähystysleikkaus on potilaalle helpompi. Välillä vaan ihmetyttää nuo keskenkaiken tehdyt tulkinnat lääkäreilläkin. Toinen suosittaa toista ja toinen toista. Mieluummin tietenkin tuo tähystys jos se vaan riittää.
 Tuo muutos tuohon tähystykseen tehtiin kyllä tuolla vakuutusyhtiössä. Siellähän mun käsittääkseni niiden omat lääkärit katsovat aina sen tarpeen. Se tuli ilmi yhdessä puhelussa, jossa sovittiin aika tuolle leikkaavalle lekurille. Tietenkin leikkaava lääkäri myös sanoo sanottavansa, mutta hekin taitavat vaan aika usein olla "talutus hihnassa". Ei pahalla. Tää on vain näitä nykyajan tosiseikkoja. Raha ratkaisee aivan liian paljon.
 Leikkaava lääkäri kyllä totesi katsovansa leikkauksen aikana mikä on sitten tilanne ja tekee sen mukaan. Toivon ja uskon siis olevani hyvissä hoteissa.
 Kiitos vaan kun jaksat ottaa kantaa. Minusta on vaan tullut nykyään aika skeptinen kaiken suhteen. Niinkuin sanoin. Raha ratkaisee aivan liian paljon nykyään kaikessa.

   Musana taas ooppera aarioita