Ennustus 3 osa 3                         Ensimmäinen osa

                                                                                          Toinen osa

                                                                                                                              


Seuraavat yöt olivat kauheat. Ne ajat jotka Petteri nukkui, hän näki painajaisia kaikista kolmesta ennustajasta jotka vainosivat häntä. Ennustajat kiduttivat ja rääkkäsivät häntä. Petteri ei enään uskaltanut liikkua ulkona. Hän säikähti jokaista ääntä ja risahdusta. Hän oli kalpea ja laihtui. Hän ei tiennyt mitä tehdä. Hän ei tiennyt mitä uskoa. Kolme enustajaa. Kolme ennustusta. Kaikki olvat päättyneet samalla tavalla. Häntä odotti varmaan aivan kauhea kohtalo. Hänen ajatuksensa eivät antaneet rauhaa. Hän kehitteli itselleen kauheita kuoleman tapoja. Hän kehitteli itsestään sarjamurhajaa tai jotain muuta vastaavaa. Petteri kävi useilla lääkäreillä tutkittavana ja kaikki sanoivat samaa. Hänessä ei ollut mitään vikaa. Hän oli muuten aivan loistavassa kunnossa. Vain tuo unettomuus vaivasi ja siihen eivät tepsineet mitkään unilääkkeet.

Hän alkoi jo suunnittelemaan itsemurhaa ja katseli sopivaa köyttä, kun silmiin pisti kaupunkiin tulleen uuden ennustajan ilmoitus. Uskaltaisiko hän vielä kerran yrittää. Tämä olisi mies. Jos naiset eivät kerran uskaltaneet kertoa hänelle kohtaloaan niin ehkäpä tämä mies velho uskaltaisi sen tehdä. Hän varasi ajan ja odotti nukumatta ja syömättä, että pääsisi vastaanotolle.

Viimein se aika koitti. Hän käveli hermostuksisaan sisään. Mies istui pyörätuolissa ja oli totinen. Petteri istuutui häntä vastapäätä ja odotti. Mies katsoi häntä tiukasti. Otti Petteriä kädestä ja laittoi silmänsä kiinni. Mies vaipui transsiin.

Näen sinun kävelevän alttarille nuoren kauniin naisen kanssa. Te olette hyvin rakastuneet ja onneliset. Teille tulee pitkä yhteinen onnellinen elämä. Teillä on komea talo. Iso puutarha ja siellä suihkulähde. Te istutte siellä hyvin usein pihalla käsikädessä katsellen lapsianne. Ja niitä on... ja niitä on. Hetkinen... Te saatte ainakin 10 lasta...Musana Sibeliusta