Ja lämpöä ulkona 6-7 astetta. Näinhän se joulu tulee. No ei ainakaan tarvitse palella. Tuli tänäänkin käytyä liikuttamassa tuota nilkkaa kävelylenkilla työntäen lastenvaunua. Nukutin siis samalla pienimmän hoitolapsen. Niinhän tein eilenkin. Kamera mukana. Olisipa joku eilen nähnyt kun otin noita Juice-kuvia. Noo, parempi ettei kukaan nähnyt.

   Tässä tämänpäiväisiä otoksia.
 282640.jpg
 
 282641.jpg

 282642.jpg
   Kauniit portaat. Eiks vain?

   Nyt kun katsoin tuota "musta aurinko nousee" kuvaa, niin olisiko siinä mahdollisesti päänräjähdyksestä kyse? Vois tehdä uuden version ja laittaa vähän tulta ja tulikiveä siihen. ;)

   Kohtapuoleen alkaa olla 30000 kävijää täynnä. Ehkäpä jo ensiviikolla. Olenpa hiukkapätkä yllättynyt. Tuo laskuri ei ole ollut kylläkään alusta alkaen. Mutta ihan mukava kävijämäärä on kyseessä. Ainakin näin harmaalle blogille.

   Olenkin joskus miettinyt näitä blogeja lukiessa, että mikä näissä meitä ihmisiä vetää puoleensa. Onko tämä jotain tirkistely halua vai haluammeko me vain verrata omaa elämäämme toisten elämään vai ihan jotain muuta?  Hmm. Siinäpä ajattelemisen aihetta!


   Musana Madredeus