Taas on aika nälän. Elikkä koko ajan tekis mieli lappaa jotain sisään kurkusta alas. Välillä tää iskee. Himo ruokaan. Ihan mihin syötävään tahansa. Nyt vaan pitäis hillitä itsensä. Yritän syödä hedelmiä ja vihanneksia, kun tämä iskee. Mutta se suolasen ilta himo.

   Yksi seuraamiani blokeja siirtyi salasana taakse. Harmi. Viitsisiköhän ko. henkilö laittaa mailina mulle salasanansa?  Ois se kiva. Toivottavasti tunnistaa itsensä. Maili osoite on jossain tuolla ylhäällä.

   Huomenna siirryn tuonne mökin suuntaan viikoksi. Lähden suoraan töistä ajelemaan sinne. Matkalla taas käyn syömässä ja kaupassa. Täytyy ostaa viikon ruuat kerralla. Sieltä on 8 km lähimpään kauppaan ja tarkoitus olisi etten poistuisi kuin pakon edessä mökiltä. Polttopuita vielä sahaisin ja puolukoita poimisin jos löytyy. Ämpärillinen riittäisi talven tarpeisiin. Siis ämpärillinen survottuna. Blokiani en siis sieltä käsin pysty päivittämään. Ei ole nettiyhteyttä ja sähkötkin on aurinkokennon varassa. Kyllähän minä kännykän pystyn lataamaan ja radiota kuuntelemaan. Valaistus tulee myös kennosta. Elikkä kenno lataa akkuja ja akusta tulee virta ko. laitteisiin. Harvemmin kylläkin illalla tulee valoja pidettyä päällä. Ainoastaan kun luen jotain. Yleensä mulla on siellä paljon kynttilöitä palamassa ja avotakkakin antaa valoa. Radiosta soi jotain klassista. Ja tietenkin myös saunon lähes joka ilta. Kirjojakin varasin kirjastosta mukaan. Joku Tsehovin teos oli toisena ja toisena oli joku Tolstoin teos. Myös nippu lehtiä lähti kevyemmäksi luettavaksi. Akvaristi ja Mikrobittiä oli niiden joukossa. Ja niin, olihan siellä myös Waltarin joku teos joka on vahingossa jäänyt lukematta. Waltarihan on yksi suosikeista. Olenkin lukenut lähes kaikki teokset häneltä. Itsellänikin on toista metriä hänen teoksiaan. Osa ensipainoksina. Eiköhän noilla pärjää.

   Siis palataanpa asiaan n. reilun viikon päästä. Pitäkää kaikki lippua korkealla.

   Musana seko klassista.

   PS: Vakaakaan ei siellä ole... luojan kiitos. Ei stressiä laihdutuksesta. Pitäkää peukkuja, etten sorru syöpöttelyyn. ;}