Asensin eilen uuden kovalevyn ja sille Ubuntun. Elikka yhden Linux-version. Tutkailin sitä jo illalla ja nyt jatkan siitä mihin eilen jäin. Elikkä tuon alla olevan kuvan muokkasin Gimpillä. Linuxille tehdyllä kuvankäsittely ohjelmalla. Tuntui tässä Linuxissa olevan helpompi käsitellä kuin wintoosalla. Ohjelma kun on vielä suomenkielinen niin tuon kuvan käsittelyyn ei paljon huvennut aikaa.

   Musiikkikin toimii hyvin. Sekin on tässä testivaiheessa. Linuxilla täytyy toki olla oma musa-ohjelma. Sekin tuli suoraan tässä asennuksen yhteydessä samalla niinkuin moni muukin tarpeellinen ohjelma. Ja kaikki on ilmaista.

   Onhan tämä Linux hieman outo wintoosan jälkeen, mutta kun vastustan mielelläni noita monopoleja, millä kerätään rahaa meiltä yksinkertaisilta ihmisiltä. Täytyy siis suosia vaihtoehtoja. Ja tämä on yksi hyvä sellainen.

   Susulle: Käsittelin tuota alenpaa kuvaa hiukan. Elikkä tummensin sitä. Samalla väritkin muuttui paremmiksi. Sama olisi pitänyt tehdä tuolle ylemmälle kuvalle.

   Pantterille: Toki nämäkin kuvat on kuvattu jo aikaisemmin. Ei oikein tuo ilma nyt innosta lähtemään kuvauskeikoille. Ja tuo nilkan pitäisi antaa pikkasen vielä levätä taas.

 279351.jpg

   Musana Eppua