Tänään olisi sitten kauppa päivä. Nämä paikalliset kaupat ovat pieniä ja kalliita ja niiden valikoimakin on surkea meikäläisen makuun. Joten suureen maailmaan vie tie. Tuonne lähinpään kaupunkiin siis pitäisi lähteä. Ihan ruokaostoksille. Ehkäpä käyn myös rautakaupassa. Saas nähdä.

    Vaalitulos oli minusta tavallisen ihmisen kannalta huono. Varsinkin köyhinpien. Kokoomukselaiset eivät edes ymmärrä köyhän osaa suomessa. Ja sama taitaa koskea kepuakin. Nytkin Kekkarinen ehdottaa veroalea osakkeille. Siinähän sitä apua on köyhälle. Ahneudella ei ole rajaa. Köyhät kyykkyyn mentaliteetti on odotettavissa. Vaikka ennustaja en olekkaan niin veikkaanpa että terveyskeskus maksut nousevat muutaman vuoden päästä ja sitä rataa.
   Mutta mitä tässä itkemään. Kansa on puhunut! Sitä saa mitä tilaa.

   Huvitti myös tuon Jaakosaaren vian etsintä demarien tappion syistä. Heidät kaatoi kuulemma SAK:n vaalimainos. Kukkua kanssa. Alho sentään uskalsi sanoa nyt sen suoraan, mitä kansa ajatteli.  Demareilla oli aikaa 12-vuotta laittaa asioita kuntoon ja nyt vaalien alla alkoi kova lupausten antaminen ja mölön pito.     Saivat mitä ansaitsivat!


    Ei musaa