Onneksi viikonloppu alkaa ja viikon työt ovat jääneet taa. Jokohan tänä viikonloppuna saisin alulle seuraavan lasityöni. Täytyy toivoa ahkeruutta itselleen. Toisaalta nuo hommathan on tarkoitus hyödyntää rentoutumisena eli tehdään silloin kun huvittaa.

    Tulin hetki sitten hammaslääkäristä. Uskomatonta mutta sekin käynti oli rentouttava. Sain uuden hampaan katkennen tilalle. Melkein kuin entinen. On nuokin hommat muuttuneet entisestä nastahampaan laitosta inhimillisiksi. Meinasin nukahtaa lekurin tuoliin. Silmät tahtoivat mennä väkisin kiinni. Osansa oli tietenkin tällä aikaisella työvuorolla. Heräsinhän viime yönäkin jo kolmelta. Olin siis kohtalaisen väsynyt koko viikon univajeen takia. Mutta silti. Nukahtaa hammaslääkärin tuoliin. Siis melkein vain. En sentään nukahtanut. Kuitenkin tuolissa istuminen kävi pienestä rentoutumisesta. Ja nyt on uusi hammas paikallaan. Olen melko tyytyväinen.

   Nivelkivutkin ovat vähentyneet. Ehkäpä sekin tekee oloa paremmaksi. Pystyy paremmi kirjoittelemaan tälläkin härvelillä. Jos sais nyt viikonloppunakin sitten jotain aikaiseksi. Esimerkiksi laihdutuksen alkuun. Jäi vähän niinkuin kesken joulun jälkeen. Yritetään sitäkin.

   Musana Anna Netrebko jälleen kerran