Nyt sitten vietetään leskenpäiviä. Siis kesälesken. Vaimo jäi mökille viikonvaihteen jälkeen ja itse ajelin eilen suoraan mökiltä työpaikalle. Mukava työmatka. Vain 200 km. Illalla sitten tänne kotiin.
   Nyt on rauhallista. Juuri poimin mansikoita pakkaseen. Tosin mansikkamaa on nykyään niin pieni ettei sieltä juurikaan montaa pakastusrasiaa saa pakkaseen. Tarttes siis tehdä jotain. Söin myös suuhuni osan kypsää punaista herkkua. Tottakai. Punaherukatkin alkaa kypsyä ja pitäisi varmaan sulattaa tuo isompi pakastin. Vaikea yhtälö. Jos sitten tänään kun tulen töistä siirtäisin tavaraa pakkasesta toiseen.
   Kamerani unohdin mökille. Tosin en ottanutkaan yhtään kuvaa viikonvaihteessa. Eipä olisi juuri esille laitettavia kuviakaan. Täytyy etsiä jokin vanhempi kuva tuohon loppuun. No ensiviikonloppuna käyn sen kameran hakemassa takaisin tänne. Jos vaikka sitten tulisi kuvattuakin jotakin jos kiireiltä ennättää. Vaimo jää varmaankin mökille vielä toiseksikin viikoksi. Varsinkin kun nyt lupaillaan ilmojen parantuvan ja mustikka aika alkaa. Siis illalla pakastin sulamaan... :))
   Niin ja se kuva. Otettu 9.7.2008 klo 9.43 Porvoossa työmatkalla fillaroinnin yhteydessä.
   1753814.jpg
   Hiukan epätarkka joten käytin pikkasen enemmän unsharppia tähän kuvaan. On vaan muuten niin mukavan tuntuinen kuva.


      Ei musaa