Tänään on sitten se päivä. Vihdoinkin tuo vaali tuputus loppuu. Käytiin jo vaimon kanssa äänestämässä aamupäivällä. Tarja sai ainakin mun ääneni. Sauliin en luota pätkääkään. Kun vertaa sen puheita aikaisemmin ja nyt, niin ovat sen verran erillaisia, ettei siihen mieheen voi luottaa. Annoin siis ääneni hyvinvointi yhteiskunnalle. Vaikka usko siihen kyllä alkaa horjua. Esimerkki seuraavaksi tuosta horjumisesta.
   Tytär kävi omalla paikkakunnallaan lekurissa. Omaan terveyskeskukseen olisi aikoja ollut vasta seuraavalle viikolle. Meni siis päivystykseen toiseen paikkaan. Odotusta kuumeisena neljä ja puoli tuntia. Vastaanotolla ulkolainen lääkäri jolla oli hyvin hoono soomenkieli. Ohjeena pitkään jatkuneeseen kuumeeseen oli aerobinen liikunta ja kunnosta huolehtiminen. Ei muuta. Tytär käy joka päivä kaksikertaa lenkillä koirien kanssa. Syö hyvin tervellisesti. Olikohan ohjeet ihan kohdallaan ja ymmärsiköhän tuo lääkäri suomenkieltä ollenkaan?

  
No se siitä. Toivotaan Tarjan voittavan, vaikka eihän hänkään noille aSioille voi mitään. Niinistö ei edes yrittäisi. Jos vaikka tuo Tarja edes yrittää säilyttää nuo peruspalvelut jollain tasolla. Vaikka eihän se presidentti sisäpolitiikkaan voikkaan vaikuttaa kuin mielipiteillään.

   Tohtorix.  Jos sulla näkyy tuo YLENteema kanava, niin Star wreckistä on teema-ilta ensi lauantaina. Alkaa klo 20.00. Enemmänkin juttua siitä.

   Musana klassista