Tuossa sitten nyt mennään. Tältä vuodelta en odota oikeastaan sen enempää kuin menneistäkään. Ehkäpä jotain pientä ihmettä. Mutta eiköhän tämä mene niinkuin ennenkin.

   Sää on tänään harmaampaa kuin eilinen. Hesassa on näköjään tällä hetkellä puolipilvistä ja 4 astetta lämmintä. Täällä on täysin pilvistä, sumua ja ehkäpä n. 3 astetta.
 323016.jpg

   Kiitoksia taas kommenteista ja uuden vuoden toivotuksista.
 
   Niin Helanes. Kaikesta jää jälki. Osasta kävijöistä näkee paikkakunnan, kaikista ip-osoite. En tosin tutki niitä sen tarkemmin. Enkä yritä yhdistää paikkakuntia noihin nimimerkkeihin. Joskus uteliaisuuttani katson missä joku tuntematon paikka sijaitsee, mutta en yritä selvittää kuka siellä asuu. On vaan mukava tietää mistäpäin suomea on täällä käyty. Kunnioitan itse ainakin nimimerkin  suomaa turvaa nimettömyydestä, yksityisyydestä. En tiedä tosin miten tarkkaan pystyisi kotikonstein edes selvittäämän jonkun henkilöllisyyttä. Kai siihenkin joku ohjelma löytyisi. Jotkut ehkä sitäkin tekee ja tutkii kuka on kukin. Ja kuten sanoit, kun leikkiin ryhtyy, niin leikin saa kestää. Kyllähän minä tietenkin toivon niiltä ihmisiltä jotka minut tunnistavat, niin itsekkin ilmoittautuisivat minulle. Kyllähän täällä käyvät molemmat lapsenikin. Se tosin hiukan rajoittaa kirjoittamisiani.

   Ja Tohtorix. Voiskos keski-ikäiselle miehelle tulla enää paljonkaan suurenpaa kunniaa nuoren naisen sanomana? Kiitän ja kumarran kunniasta. Olet jo toinen joka sanoo lähes samalla tavalla.   Katselin tuota edellisessä postauksessa olevaa ekaa kuvaa. Siitä saisi aika kivan kuvan tuohon blogin otsikkoon, kunhan jaksaisi paneutua sen ja blogin ulkoasun viilaukseen. Täytyy harkita.

   Siis kaikille hyvää alkanutta vuotta. Ja toivotaan sen äkkiä kääntyvän kevään puolelle ja valoon.


   Musana Juicea