Siinähän se työviikko taas vierähti. Töitä tehdessä. Yksi vapaapäivä sentään oli välissä ja sitten oltiinkin aivan sekaisin. Elikkä olin kokopäivän maanantaissa. No nyt kuitenkin sitten kotona.
   Niin nuo valokuvatorstain kuvat olivat syksyn reissuilta mökille. Kuu siltä aikaisemmalta. Elikkä sen otin 25.09  klo 19.38.28. Otin tuolla reissulla noita kuukuvia 30-40 kpl. Johan siinä määrässä jokunen onnistunutkin täytyy olla. Toinen kuva oli otettu toisella reissulla 20.11 kol 09.04.08. Samana aamuna kuin tuo aikaisempi uintikuva .
   Ja tuosta runosta ja runouden ymmärtämisestä. En ole koskaan ymmärtänyt mitä sivumerkityksiä ja symbolisia merkityksiä noissa runoissa on. Olen aivan liian tyhmä ja yksinkertainen sellaiseen. Ja tuon runon siis kirjoitin "huuliposkella". Kunhan nyt vain kirjoitin. Hauskaa se oli. ;))) Innoituksen sain tuosta Liisan kommentista jossa hän puhui punaisesta ja keltaisesta kuusta. Ajatus lähti siitä.

   Ja tähän loppuun siis vielä syksyn reissulta muutama kuva. Parhaita hetkiä palatessa parintunnin kävelyreissulta pakkasessa, on kun tuolta mökin piipusta tulee savua. Tietää mökin olevan lämmin ja kaminan päällä kattilassa suht kuumaa vettä, josta äkkiä kiehauttaa oikeat porosumpit.
   1115457.jpg

   1115455.jpg


   Musana Apocalypticaa