Päivä oli sitten pilvinen ja sateinen. Tai sateet tulivat oikeastaan vasta illan suussa. Päivällä ehdin käydä kuivan sään aikaan kävelemässä lenkin. Teitä pitkin pääasiassa. Tarkoituksena kurkata kuinka nuo kangasvuokot jaksavat. Nupussa olivat ja kuvailinkin niitä. Niistä ehkä myöhemmin.

   Kuvia innostuin napsimaan hiukan enemmänkin. Taisi tulla otettua niitä 118 kpl. Jos nyt tämä yhteys suostuu pelamaan niin laitanpa muutaman tähänkin postaukseen näkyviin. On vaan tämä yhteysnopeus romahtanut viimevuodesta. Välillä on aivan toivotonta. Siksipä vähäinenkin kommentointini muiden blogeihin jää nyt kokonaan pois. Ei vaan tahdo hermot kestää!!! Mahdotonta edes yrittää useampaa sivua ladata kerrallaan. Kestää ja kestää ja kestää. Ja ladata noita kuvia tämän vuodatuksen galleriaankin kestäääääää. Ensimmäisen kuvan laitoin latautumaan n. 3 min sitten ja ei ole vielä tullut. Lataa sentään eikä katkaise kesken. Jess. Nyt tuli eka!!! Taukoa kai pitäis pitää kirjoittelustakin mutta yritän saada vaikka tekstit kuvia varten ensiksi.

 

   Puolukkakin jo kukkii. Vai onko tämä sianpuolukka. Jess. Sian puolukkahan tämä. Tarkistin googlen kuvista.

   Jaa. Odotellessa... Maistelen tässä samalla konjakkia. Syön viinirypäleitä ja tummaa suklaata. takassa on tuli ja kohta paistan makkaraa. Jess! Toinenkin kuva tuli.

 

   Mustikka kukkii myös tuolla ja jonkun verran niitäkin on tulossa jos ei tule vain nyt hallaa.

 

   Tämän kuvan otin lähinnä tuo kauniin ruosteen takia. Enpä huomannut tuota muurahaista tuossa ennenkuin vasta tietsikalla kuvaa katsoessani. :))  Joo Radiossa soi Mahleria. Ehkäpä hiukan mahtipontista minun romanttiseen makuuni.

 

    Tämä kuoriainen sattui tienpäälle kanssa. Hyvä että tuli huomattua. Makeen näköinen ja kuvatkin tuntuivat onnistuneen.

   Tähän vaiheeseen piti tehdä väli tallennusa etten kadottaisi tätä kirjoitusta.

    Mitään erikoista siis en tehnyt tänään. Kuvasin ja hohhailin vain. Menipä rentoutumisen puolelle tämä päivä. Nyt kun vain saisi vielä nuo kuvat ladattua tänne sivuille. Ne ovat jo palvelimella.

   Tähän kirjoitukseen menikin sitten yli tunti kuvien siirtämisineen. :(((