Eilinen meni tosi nopeasti. Päädyin leipomaan puolen litran pulla taikinan ja reilun puolen litran sämpylä taikinan. Elikkä pullia omenalohkoilla tuli 40 kpl ja sämpylöitä 42 kpl. Sämpylöihin laitoin vehnää, ruista, kauraa, ohraa, pellavansiemeniä, spelttiä ja auringonkukan siemeniä. Ja hyvää tuli. Ruokaakin tuli laitettua. Oli broileria riisipedillä, makaroonikalkkunajauheliha vuoka, perunabroilerinsuikale laatikko ja broilerirulla ja tietenkin vihanneksia kypsennettiin ihan vaan vedessä tällä kertaa.
  
    Kirjoittelin taas yhden jutun tuonne "pöytälaatikkoon". Tulossa on näköjään useampi osainen tarina herra Martikaisesta. Osia valmiina neljä ja loppua ei näy. Toinenkin tarina Aleksista ja Liisasta on tekeillä. Siitä on kanssa valmiina neljä osaa ja loppua ei näy. Jos se nyt mun elinaikana loppuukaan. Meinaan en saa sitä kuitenkaan koskaan valmiiksi. Ja tästä tarinasta tuleekin tosi pitkä. Sen ensimmäisen osan julkaisen joskus täällä kunhan sopiva tilaisuus tulee. Toimii myös itsenäisesti. Loput varmaankin jää mulle omaksi "iloksi".

   Tänään sitten varmaankin imuroidaan kun eilen jäi tekemättä. Ja vaimo haluaisi myös käytävän ikkunan petäväksi. Se onkin siis kinkkinen juttu. Arkkitehti on ollut idjootti tätä asuntoa joskus piirtäessään. Eikä me huomattu tuota ennenkuin talo oli jo lähes valmis. Ei osattu katsoa virhettä piirustuksista. Meinaan tuo portaikon ikkuna on laitettu portaiden yläpuolelle niin korkealle, ettei sitä pysty pesemään kuin tikkailta. Ja nuo tikkaat on asennettava portaisiin. Nyt vielä on tuo mun nilkka hiukan huonossa kunnossa. Kuinka se kestää tikkailla olon. Siinä joutuu kuitenkin olemaan jonkun aikaa. Tuossa ikkunassa kun on oikeastaan kaksi ikkunaaa eli 6 kpl laseja eli 12 pintaa pestävänä. Kaikki tikkailta. Etten sanoisi per.....

   Olikos muilla eilen ongelmia kommentoinnin suhteen? En meinnannut saada tuota pakinaperjantaihin osallistumis ilmoitusta millään läpi. Ilmoitti vain jotain erroria. Sama oli mulle omalle blogille kun kokeilin. Aattelin jo jonkun pistäneen mut spämmifiltteriin. Jos olisi kyllästynyt mun höpinöihin.

    Kiitoksia vaan taas kommenteista. Tuo Kekkarinen juttu oli hiukan korni ja huonosti kirjoitettu. En vain saanut sitä pikaseen semmoiseksi kuin olisin halunnut. Ei voi mitään. Tuli vaan ajatus tv-uutisia katsoessa. No se oli se ja se siitä. Ensikerralla ei ainakaan voi kirjoittaa huonompaa. Meinaan silloin kirjoitusta ei enää voi julkaista jos menee huonommaksi.

   Enkä vieläkään tiedä ketä äänestäisin. Vai äänestänkö ollenkaan. Ongelma pitäisi pian ratkaista.

   Tuo kysely kansalaispalkasta on vielä voimassa. Mun mielipide ja alustus on täällä.


   Musana Madredeus