Rauhallista arkea on vietetty. Hiukan kohennettu paikkoja ja rentouduttu. Toki pesin tuon saunan lauteet ja lattian hiukan paremmin kuin tavallisesti. On sitten mukavampi saunoa jouluna. Tänään käytiin kaupassa. Toivottavasti viimeistä kertaa ennen joulua. Ainakin tähtäin on näin. Yritämme siis viettää oikein rauhallisen ja levollisen joulun.

Saammekin ilmeisesti viettää se suurimmaksi osin kaksin. Pojalla on omat menonsa. Tulee ilmeisesti vasta välipäivinä käymään. En tiedä varmasti. Tyttärestäkään en tiedä. Yleensä ovat viettäneet aaton omassa kotipiirissään tehden omaa jouluperinnettä. Ja sehän onkin aivan oikein kun on vakiinnuttu.

   Ruokakaan emme aijo kovin kummosia tehdä. Immelletty perunalaatikko on nyt pakkasessa ja vähän on jo maistettu tuliko hyvää ja hyvää tuli. Vielä pienet porkkana- ja lanttulaatikot tehdään lähenpänä joulua. Kirjolohta suolataan tietenkin. Savusiika jää tänä vuonna pois ruokapöydästä. Kirjolohen mätiä tietenkin laitetaan. Ilman sitä ei tule jouluakaan. Mitä muuta tehdään nähdään sitten vasta jouluna.

   Eilen tein sen lasityön valmiiksi ja en ollut tyytyväinen siihenkään. En laita siitä edes kuvaa tänne nettiin. En tehnyt sitä tarpeeksi huolellisesti. Tuli vähän hutaistun tuntunen. Sopi ainoastaan vessan ikkunaan pitsi verhon taakse josta ei näy oikeastaan muuta kuin värit. :) Vielä on kesken uuden lasilyhdyn lasien valinta. Osan olen jo valinnut. Sitten ne pitäisi hioa ja folioida ja sitten juottaa kasaan. Ja ei muuta kuin kynttilä sisään js ulos palamaan.

   Kaupassa käydessä ostin pitkästä aikaa uuden cd-levyn tai oikeastaan kansion. 5 cd:tä.

   Musana siis Best of piano.