Hiljaiseloa vietetään. Viikolla ei mulle tapahtunut mitään erikoista. Taisin enemmän olla kuin elää. Seilasin vain työpaikan ja kodin väliä. Se on syksyä nytten. Onneksi ensiperjantaina siirryn taas mökille viikoksi(vajaaksi?). Ja ihan yksin omaan hiljaisuuteen ja rauhaan. Pois tästä pahasta maailmasta. No kyllä sitä kai joutuu kuuntelemaan uutisia sielläkin.
   Laitoin taas leivariin tulen. Korvapuusteja aion leipoa. Ja ruokaa tietenkin pitkälle ensiviikkoon ja myös pakkaseen vaimolle lomani ajaksi. Ei tartte hänen sitten kuin ottaa ja lämmittää. On helpompaa noiden hoitolastenkin kanssa.
   Taustalla soi Anna Netrebko ja aaria Motzartin Don Giovannista. Ja tulen kohina leivinuunista.  Ensiviikko on sitten taas tuota aikaista aamua. No pääseepähän lähtemään mökille suoraan töistä jo ennen puoltapäivää. Saa mökkiin tulen aikaisemmin ja sen lämpiämään.
   Ankea on ollut tämä syksy. Kauniit päivät on ollut vähissä. Ja ankea uutisiltaankiin. Tuo Jokelan tapahtumat saavat mielen matalaksi. Mikä meni senkin pojan elämässä pieleen noin pahasti? Sitä ei voi ymmärtää.
   1051795.jpg
   Kuvattu 07.11.2007 klo 10.56


   Musana Anna Netrebko