Tosin nyt jo aurinko yrittää pilkistellä pilvien raoista. Lämpötila oli tuossa klo 8.00 n. 8 astetta. Juon kahvia, radiosta soi chopinia ja katselen tyyntä järvenpintaa. Kaurapuuron kera omenasoseen soin jo tuossa hetki sitten.

   Kävin jo aamu-uinnillakin. Nyt voi jo oikeasti uida. Jääriite lautat repivät toisensa eilen hiekan navakammassa tuulessa. Oli mukava kuunnella nidden ritinää hankautuessaan toisiaan vasten. Nyt on jäljellä pienempi lautta tuossa laiturin vieressä jonka juuri nouseva tuuli varmasti hajottaa. Veden lämpö oli illalla n. 4 astetta.

   Eilen kuulin myös kesän ensimmäisen kuikan huudot. Huuteli puitkin päivää tuolla kauempana selällä. Myös majava kävi tervehtimässä eilen illalla. Lähti vain pois kun yritin hiljaa hiipiä kuistille ottamaan kuvaa siitä. Hämärässä ei kuvat sitten taas onnistuneet.

   Kuvia en nyt laita kun yhteys takkuaa muutenkin. Tämä on jo toinen kirjoitus tänään kun ensimmäistä julkaistessani tuli ruutuun vain teksti ettei palvelimeen saada yhteyttä. Sinne bitti avaruuteen meni sekin pätkä. Onneksi ei ollut yhtään pitempi kuin tämäkään. Toivotaan nyt parempaa onnea.

 

   Musana Chopinia