Arjessa mennään vahvasti. Ei kummosenpia tapahtumia ole tapahtunut. Ei mitään kertomisen arvoista. Rellun rämä vähän taas oikkuilee.Ohjaustehostin vuotaa. Kuulemma tivisteistä. Liikkeessä väittivät, että joutuu vaihtamaan koko osan elikkä tehostimen. Hinta on vaan hirmuinen. Yli 1400€. Autolla ajettu reilu 100000 km. ÄLKÄÄ OSTAKO RELLUA. On opetus. Korjauksiin on mennyt enemmän kuin edellisiin autoihin yhteensä. Ranskalainen niin. Ei ne osaa autoja tehdä. Vaihdan mitä pikemmin vaan voi.

   Ensi lauantaina suunnatan vaimon kanssa sitten mökille. Ollaan siellä reilu viikko. Blogielämään tulee siis pieni tauko. Elikkä ensiviikon kuvatorstaikin jää toden näköisesti väliin.Vielä ennen sitä täytyisi tuo tämän viikon valokuvatorstain kuva saada aikaiseksi. Muutaman ehdokkaan kuvakseni otin jo tänään, mutten ollut tyytyväinen. Tsekataan nyt vielä huomiseen.

   Harmaa pantteri: En tosiaankaan tiedä mihin sun kommenttisi edellisestä postauksesta on kadonnut. Muistan kyllä lukeneeni sen .En käsitä mihin se on kadonnut??? En ainakaan tahallani ole sitä poistanut. Ilmeisesti siis vahingossa. Olen syvästi pahoillani.

     Kiitokset vaan kaikille onnitteluista. Ensivuonna sitten on tärkeempiä lukuja. Mikäs hääpäivä se 30- vuotis päivä onkaan??? Kertokaa jos tiedätte ja aivan varmasti arvon rouvat ainakin tietää. Voishan ton tietenkin myös googlettaa.

   Musana Romeo ja Julia Prokofieviltä