Siskot soittivat ja pyysivät tulemaan vasta keskiviikkona kotiin. Hautajaiset ovat siis torstaina. Tarvitsivat aikaa papereiden läpi käymistä varten. Pidänpä sitten vaimon kanssa lomaa. Tänään kävin taas lenkilläkin. Tuli sopiva nihkeä olo reippaasta 5 km kävelystä. Täytyy vain ruveta kävelemään useammin. Nää lomat tuppaavat lihottamaan. Ainakin nuo mökkireissut. Ne menevät aina makkaran ja suklaan ym. herkuttelun merkeissä. Täytyy nyt vain ruveta tsemppaamaan kunnolla. Ruoka tottumukset tahtoo vain olla aika kehnot. Olen laiska ja en viitsi syödä työ aikana kunnolla. Mutta tsempataan.

   Tänään olen myös yrittänyt opetella ja tutkia noita kuvankäsittely ohjelmia. Löytää sopiva itselleen ja mieluiten ilmainen. Kun tuo saamarin raha ei kasva puissa. Niinpä otetaan ehdotuksia vastaan helpoista, mielellään suomenkielisistä, ilmaisita ohjelmista. Kertokaa te kokeneemmat. Täälläkin tuntuu käyvän teitä.    Iso KIITOS!

   Digikuvia on jo kertynyt harjoitus käyttöön tarpeeksi. Kun vain löytyis vielä aikaa ja tsemppiä ja kykyä tehdä niille jotain. Nuo kuvat jotka olen tännekin laittanut, niin niille ei ole tehty yhtään mitään. Ne on otettu vain kamerasta ulos koneelle. Olisi tietenkin pitänyt tarkentaa ja sun muuta tehdä, mutta kun ei osaa ja ei kai tuota aikaakaan tahdo riittää. Niin ja pitäisi varmaan säätää tää näyttökin kuntoon. Siitäkin ottaisin mielellään ohjeta.

   musana sekalaista klassista