Eilinen laiskottelu tasaantui tänään rauhalliseksi työskentelyksi. Lämmitin leivinuunin ja leivoin puolenlitran taikinat pullaa ja sämpylöitä. Vaimo paistoi pellillisen joulutorttuja ja pellillisen mustikkamuffineja. Nyt sitten on uunissa pari omenasose kakkua. Nekin on vaimon käsialaa.Perunoita kypsytettiin samalla uunin takaosassa ja nyt on perunasurvos imeltymässä. Imelletty perunalaatikko tavoitteena. Uunissa on nyt kakkujen kanssa maa-artisokkaa jotka muutama päivä sitten sain aikaiseksi  nostettua maasta. Meinasivat jäädä sinne muhimaan ensivuoden satoa. Jätin toki pienimmät sinne nytkin, että ensi syksynä saataisiin satoa taas.

   Aloitin myös aamulla uuden lasityön. Yhteen lyhtyyn pitäisi myös samalla tehdä uudet lasit rikki menneiden tilalle. Elikkä siinä vaihtuvat kirkkaat lasit monivärisiin. Mukavaa puuhaa. Lasit tuota isompaa työtä varten on jo leikattu ja hoittu ja pesty. Kohta alan niiden "folioimisen". Huomenna todennäköisesti juotan kasaan.

   Siinähän sitä tällepäivälle onkin. Jotenkin on fiilif kuin pyhäpäivänä. On niin rauhallista kun ei ole noita hoitomuksuja melskaamassa. Elikkä aika outo tilanne. =O

   Musana Nightwish