Nyt on hiljaista. Vaimo lähti hoitolasten kanssa ulos. Istuskelen tässä koneen ääressä kuunnellen virsiä sinfonisesti. Äsken juuri käsittelin "mummon mökki" kuvaa. Se oli yksi vaihtoehto tuohon kuvahaasteeseen. No tuo toinen miellytti itseäni enemmän. Aattelin näitä mökkejä tulevan enemmänkin joten otin tuon toisen. "Kahvin ryystäjä" kuvassa tosin ei ollut kenenkään mummo, mutta ei se mitään. Kuva oli kuitenkin otettu nimenomaan tuohon haasteeseen. Niinkuin tämäkin kuva.
   1209203.jpg
   Tarkoitus olisi tietenkin ottaa se kuva nimenomaan tuohon haasteeseen. Olen kyllä itsekin sortunut vanhoihin itse ottamiin kuviini jos kohdalle on sattunut sopiva ja aika ei riitä uudenkuvan näppäämiseen. Ei se tämäkään näin lievästi käsiteltynä huono ole.

   Viikonloppuna ei tapahtunut mitään erikoista. Ei mitään kerrottavaa. Siivosimme ja söimme hyvin. Ei edes leivottu vaikka leivarin lämmitinkin. Ruokaa sinne uuniin laitettiin. Viipaloituja  perunoita vuokaan, kasviskermaa ja Aurajuustoa joukkoon ja tietenkin myös mausteita. Kukkakaalia valkokastikkeessa juustokuorrutuksella. Herkkusieniä Aurajuustotätytteellä ja pekonisiivuja päällä. Viipaloituja porkkanoita vähässä vedessä haudutettuna ja hunajaa lopuksi sekoitettu joukkoon. Ja kyllä oli hyvää. Juomana tietenkin viiniä. Ei ihme ettei laihdu! :))
   Tietenkin muuta ruokaa lisäksi arkipäivien varalle. Ei tartte muuta kuin mikrossa pyöräyttää.

   Kirjoittelin myös tuota "60 päivää" tarinaani hiukan eteenpäin. Kyllä sekin valmistuu joskus.   Musana virsiä