Ilta rakkaudelleTyttö ja poika kävelivät puiston läpi käsikädessä. Välillä he pysähtyivät suukottelemaan ja halimaan. He tulivat juuri katsomasta elokuvaa. Elokuva oli ollut komedia rakkaudesta ja se oli loppunut onnellisesti. Sitä katsoessaan he olivat istuneet olkapäät vastakkain käsikädessä ja sormet olivat leikkineet toisen sormilla.

Tyttö ja poika olivat menossa pojan asuntoon. Hississä tyttö painautui tiiviisti pojan syliin ja poika tunsi rintaansa vasten tytön rintojen pehmeyden ja lämmön. Tytön lanteet painuivat poikaa vasten. Poika oli suunnitellut illasta täydellistä. Tänään he tekisivät sen yhdessä ja yhteisestä halusta. Se olisi heidän ensimmäinen kertansa.

Pojan asunnossa he menivät keittiöön ja poika laittoi uunin lämpiämään ja päivällä esivalmistemansa kalan sinne kypsymään. Yhdessä he tekivät salaattia, kattoivat pöytään aterimet, lautaset, viinipikarit ja kynttilät. Poika avasi valkoviinipullon ja kaatoi sitä pikareihin. Taustalla soi kaunista musiikkia ihan hiljaa. Aina välistä kun he joutuivat ohittamaan toisensa ahtaassa keittiössä he suutelivat kevyin huulin hipaisuin. Ruokaillessaan iltapalaa heidän jalkansa pelasivat pöydän alla omaa peliään kiiveten toisen jalkaa pitkin ylemmäs ja ylemmäs.

Ruokailun jälkeen poika otti sormusrasian ja kosi tyttöä polvillaan lattialla ja tyttö vastasi pitkällä ja intohimoisella suudelmalla. Poika avasi kuohuviinipullon ja he joivat maljan yhteiselle tulevaisuudelle.

Poika laittoi kaunista ja hidasta tanssimusiikkia soimaan ja he tanssivat toisiaan vasten painautuineina ja onnellisina. Poika avasi tytön paidan napit tanssin lomassa ja riisui sen pois.Tytöllä oli kauniit punaiset rintaliivit. Poika suuteli tytön rintoja liivien yläkaarta seuraten. Tytön hengitys kiihtyi ja hän riisui pojalta paidan pois. Poika avasi rintaliivien hakaset ja liutti olkaimia olkapäitä suudellen alas....

Myöhemmin he loikoivat sängyssä poika selällään ja tyttö hänen kyljessään pää pojan olkapäällä ja toinen jalka koukussa pojan vatsan päällä. Poika silitti tytön olkapäätä ja tyttö pojan kasvoja. Ja he olivat onnellisia. Ilta oli ollut täydellinen.     Musana Anna Netrebko