Vaikka pikasesti käväsinkin kotona. Ja jätin vaimoni sinne... Töihin. Ittellä vielä lomaa tämä viikko.

   Ilma on kuin morsian. Ei nyt ehkä ihan yhtä nätti. Siis tuo morsian ole. Mutta ilma on. Aurinko paistaa puolipilviseltä taivaalta. Aamu-uinnilla käydessä oli vielä sumua.

   Veden lämpö on jo laskenut 15 asteseen. Siis hiukan jo viileää. Sopivaaa saunasta uimiseen. Virkistää ja jaksaa saunoa. Ilalla uin viisi kertaa ja löylyisssä kävin 7 kertaa. Ja kaljaa join 3 tölkkiä. Ihan normaalin kokoista.Ei sentään litrasia.

   Verkoillakin käväsin... Tai siis verkolla. Eihän tuolla ole kuin yksi ulkona. Ja sekin nyt veneessä. Kun piti ottaa pois kun lahnan mokoma oli sotkenut itsensä siihen hiukan napakammin. 1,1 kiloinen oli. Laitoin pakastimeen. Syksyllä sitten uunilahnaa syödään.

   Odottaa siis verkko uutta laskemista. Ja taidanpa laittaa toisenkin verkon. Jos vielä tulis vaikka lisää kalaa.

   Mitähän mä nyt tein??? Kursori katos jonnekin. Tekstiä näyttää syntyvän vaikke tuota kursoria näykkään. Perkules???? Hankalaa kirjoitella kun ei näe missä mennään???  

   Täytyy siis lopettaa ja ihmetellä!???    Perskules. Nyt se ilmesty takas. Voihhan rähmäkäpälä???

 

     Nettinopeutta nyt olen saanut tänne mökille lisää. Kuvatkin siirtyvä yhdessä hujauksessa. Jo passais kirjotella ja laitella kuvia kun vaan sais taas inspistä.???