En päässyt päivällä tänne blogin hallintaan enkä edes koko vuodatuksen etusivulle. Noille varsinaisille blogisivuille, lukuunottamatta salasanalla suojattuja sivuja,  pääsin. Aika outoa. Nyt kuitenkin tuntuu taas toimivan. Tilastot on taas jämähtäneet 6:een päivään. No ne ei nyt ole niin tärkeät. Laskurinetti kuitenkin kertoo aina jotain.

   Tänään olen jo nukkunut muutaman tunnin päikkärit ja nyt istuskelen koneella syöden suklaata ja viinirypäleitä ja siemaillen brandyä. On hiukkasen halvenpaa kuin konjakki. Vain yhden pienen konjakkilasillisen juon. En enempää. Täytyy sitä vähän elämässä olla noita nautintojakin. :)

   Kuten tuolla edellisessä kommenttti lootassa kerroin Tohtorix:lle, niin ensiviikolla menen sinne itäsuomeen tyhjentämään isän asuntoa ja tulee tuota huonekalun kantoa aikapaljon. Saas nähdä missä kunnossa nuo nivelet on sen rääkin jälkeen. Tuleepahan testattua mitä ne kestää. Mielenkiintoista. ;)

   Töissä se rauha ei pitkään kestänyt. Tänään taas yksi poissa. Monen henkilön työvuoro muuttui. Mullekin tuli pikkasen ongelmia siitä, mutta sain luovittua homman helpommaksi. Istuin sitten puhelimen ääressä klo 09,00-12.00 ja soittelin muutaman kymmentä puhelua ja vastailin 4-5 puheluun. Tuo vielä menetteli jotenkin. Eipähän tarvinnut lähteä ajelemaan autolla. Huominen on sitten taas jo uusi luku ja sitä katsotaan sitten huomenna.

   Tohtorixille vielä. Ei tarvitse ruveta sorryttelemaan. En minä siitä hermostu tai loukkaannu jos toinen huolta pitää. Kivaltahan se tuntuu kun toinen auttaa. On kiva kun on vielä tuollaisia ihmisiä jotka on huolissaan toisista. Olet siis vain hyvä ihminen. Kiitos suuri Sulle! :))

   Musana Anna Netrebko