Lämpötila ulkona 2°C. Sisällä 15°C ja veden läpömpötila edelleen 6°C. Ilma on harmaa. Lähes sateinen tai muuten vain kostea. Juuri sellainen ettei ilma itse edes tiedä tihuuttaisko vai olisiko vain usvainen ja kostea. No uimassa toki kävin. Vesikin tuntui tänään raaemmalta kuin aikaisempina aamuina.

   Eilinen meni sitten reissussa. Kokopäivä. Kävin Seinäjoelta hakemassa tämän.

   Tuli halvemmaksi hakea suoraan valmistajalta kuin ostaa "lähikaupasta". Säästin halvimmassakin tapauksessa yli 250€. Ja kyllä tuommoinen säästö tuntuu kyllä duunarin kukkarossa. Kyllähän siinä sitten reissussa aikaakin tuhraantui.

   Toissapäivänä tuli verkoista yksi tuommoinen hiukan komempikin kala. painoa 2kg ja 100 grammaa päälle. Siika.

   Järvestä saaduksi ihan mukavan kokoinen. Tuo puikkari siis mittatikkuna kuvassa mukana. Siis vain jos joku tietää noiden puikkarien kokoa.

 

   Ei löytynyt omista kuvista sopivaa kuvaa noihin haasteisiin elikkä nyt täytyisi sitten metsäsätää lämpöä ja kummitustaloja. Niin tai siis ajatusta noihin aiheisiin. Ja tuo lämmön pitäisi vielä olla makro. No siihen kyllä on jo ajatus. Toiset on kyllä varmaan jo ottaneet samantapaisia mutta mulla taas ... no joo. Sittenpä näkee. Vai pitäisikö sanoa että "saapas näkee mihin jalka astuu".