Joulu tulla jollottaa. Aaton aatossa mennään. Tänään tuikkasin leivariin tulen. Siellä on nyt paisteetu torttuja ja ios omenapiirakka. Parhaillaan uunissa muhii porkkana- ja  lanttulaatikot. Vuoroaan odottavat vielä muut ruuat. Siinähän sitä sitten onkin. Huomenna ei tarvitse muuta kuin naatiskella joulurauhasta ja sen julistuksesta. Elikkä tosiaan meilä toteutuu se rauhallinen joulu. Ruokaa ei tarvitse kuin lämmittää mikrossa. :))))

   Ilmalämpöpumppu tuntuu toimivan aivan hyvin. Puhaltelee välillä parhaimmillaan yli 40 asteista ilmaa. Lämpötila on nyt säädetty 22 asteeseen. Patterit on sammutettu kokonaan yläkerrassa. Tuo 22 astetta säilyy hyvin kokoajan. Sähkön säästöstä en osaa vielä sanoa mitään. Lämpötila on kuitenkin tasaisenpaa ja mukavamman tuntuista kuin pattereilla lämmitettäessä. Lämpö ei ole niin "kovaa" tai kuinka tuon nyt määrittelisi.

   Joulumusiikkia ollaan kuunneltu tuossa vaimon kanssa  kun olemme työstäneet noita ruokia ja leivonnaisia. Ehkäpä se joulun tunne on vielä löytymässä.

   Kiitoksia taas kaikille kommentoijille. Hyvät joulut vaan teille kaikille, jos en huomenna ennätä tänne kirjoittelemaan. Siellä oli yksi uusi tuttavuus. Helanes. Mielenkiintoinen blogi. Pidin erityisesti niistä "Päivän haiku" kirjoituksista.    Musana Best of piano