Kyllähän tämä viisuvoitto oli pienoinen yllätys. Aattelin sijojen 3-5 olevan realistinen ja sitten voitettiin näin reilusti. Hyvä niin. Ehkäpä tämä nyt vähentää suomalaisten jatkuvaa alemmuuskompleksia. Huomaamme, että olemalla oma itsemme, niin  voimme pärjätä. Elikkä arvostakaamme myös suomalaisuutta eikä aina ihannoida ja apinoida ulkomaita. Meillä on oma kulttuurimme ja kielemme. Arvostakaamme sitä. En nyt tietenkään väitä, että hard rock olisi nyt sitä ominpaamme, mutta  kuitenkin. Arvostakaamme, että olemme suomalaisia.
 
    Vähän tuota paatosta tuohon alkuun. On vain aina ottanut päähän nämä suomalaisuuden vähättelijät.

   Eihän tuo kappale itsessään ollut kummonen. Paremmin he kyllä sitä kertakerralta esittivät. Siitä heille pisteet. Mutta selkeästi paras näissä kisoissa. Jäi taakse tuo Bimpojen lanteiden heiluttelu. Ainoa hyvät kappaleet Lordin lisäksi olivat Irlannin ja Bosnia-Hertsegovinan esitykset. Ukrainan esitys oli kyllä virkistävän tuore ja minua miellyttävä.

    Jääkiekossa ei ikävä kyllä mennyt ihan yhtä hyvin. No kohta katsotaan, jos jaksetaan, tuo pronssipeli. Kuinkahan tuolla Canesissa käy? Pärjääköhän Kaurismäki siellä. On mennyt vähän ohi koko juttu tän Lordin kanssa.

   Poikakin käväs ja läksi juuri kaverinsa kanssa. Eipä paljon ehditty jutella. Oli sellanen pikanen visiitti. Ehkäpä tulee loppuviikosta uudelleen. Uhkasi polkasta tuolta 30 km  päästä pyörällä jos ilmat ja fiilis sallii. Aika näyttää.

   Eipä tässä pahemmin taas asiaa olekkaan kirjoitettavaksi. Taitaa tulevaisudessa hiukan vähetä tää kirjoitteleminen. Ei tapahdu tarpeeksi meikä ukon elämässä raportoitavaksi asti. Olen koti ihminen ja eipä täällä paljoa tapahdu.


   Musana Hallelujah