Kommentteja on tullut. Kiitoksia Vastaillaanpa hiukan.

   Ensin aikaisempi kommnetti joka tuli Sukulaissielulta. Kiitokset vaan isinpäivä onnitteluista. Vai hipi-isi. Tuo lämmitti sydäntä mukavasti. :))) Ja näit musta vielä unta. Tässähän rupeaa vanhan rinta nousemaan rotingille. 30-kymppiset tytöt näkee musta unta. JESS!!! :)))

   Obeesia:  Käväsin lukemassa sivusi ja se oli just sitä mitä hain. Käyttökokemuksia ja ei pelkästään ainaisia kehuja vaan myös sitä ongelma puolta. Kiitos. Ja tuota verovähennystäkin olen tutkaillut. Kyllä sitä täytyy ottaa pois kaiken minkä saa. Ei köyhällä ole varaa rehvastella.

   Olli: Tuota foorumia olen myös tässä lueskellut. Kaikki tieto talteen vain mitä saa. Kiitoksia!

   Samik: Kiitoksia sullekkin noista tiedoista.  Pinserinkin tunnen. Sielläkin olen tänäänkin vieraillut. Mahtava määrä kommentointia yhdestä asiasta ja yhdestä kirjoituksesta. Sinne löytyy linkkejä useammaltakin ilpoja (ilmalämpöpumppu= ilpo) käsitteleviltä sivustoilta. Ja kiitoksia noista tiedoista. Rehelliset  käytäjäkokemukset ovat parasta tietoa mitä voi saada.

   Varasin tänään tuon Argo AW135AHL:n ja asennusporukan. Asennus menee ensikuulle. Täytyypä ruveta ottamaan heti tänään sähkömkulutus lukuja ylös ja vertailla sitten hiukan tapahtuuko mitään muutosta. Sittenhän sen huomaa.

   Toivottavasti ei pidä kovaa ääntä tuo sisäyksikkö. Kommentit noilla keskustelu palstoilla ovat vähän ristiriitaisia. Ja ulkoyksikkökin pitää jonkillaista meteliä. Toivottavasti saadaan sekin kuriin.

   Eipä sitten tänään muuta olekkaan ehtinyt oikein tehdä. Vaimoa auttanut pikkasen tuossa ohessa. Pienempien hoitolasten syöttämistä ja perään katsomista. Ja ruuan lämmitystä tietenkin.

   Eilen olin taas tuossa fysioterapiassa. Terapeutti alkoi jo olla huolissaan tuosta nilkasta. Kyselin millaista kipua sitä täytyy sietää töihin mennessä kun ei oikein ala tuntua hyvältä tuo koipi. Eipä osannut vastata. En kyllä odottanutkaan. Kaipa sitä itse pitäisi koipensa tuntea. Mutta.... Välillä kun on parempi ja sitten taas ei. Kaikki sanoo ettei saa liian aikaisin mennä töihin. Vaan mikä on liian aikaisin? Leikkauksesta on jo yli 2 kuukautta. Kolaamisesta viimeviikonloppuna alkaa tuo nilkka vasta nyt toipumaan. Eilen terapeutin ultra äänellä sitä "pehmittäessä" tuntui sekin kipeältä. Ja autolla ajokin oli hankalaa. Kunpa tästä vaivasta pääsisi eläkkeelle!!! ;)

   Musana Tchaikovskyn Joutsenlampea ja Pähkinänsärkijää