Onko tämä nykyelämä tosiaan niin kovaa että äidinkin pitää väkisin yrittää tuoda kipeätä lasta hoitoon. Tänäkin aamuna yksi äiti toi 1-vuotiaansa tänne meille vaikka ensisilmäyksellä näkyi muksun väsymyksestä, punaisista silmistä ja punaisista poskista lapsen olotila. Oli jo eilen kipeä ja vaimo mainitsi siitä kun lasta haettiin kotiin. Tänään taas ilmaannuttiin ovelle ja kun vaimo sanoi ettei ota sairasta lasta hoitoon, niin äiti porhalsi ovesta ulos ja sanoi soittavansa jonkun hakemaan muksun pois. Puolentoistatunnin kuluttua sitten mummi haki pojan pois. Sen ajan lapsi olikin sylissä pidettävä.
   Herää vaan kysymys. Jos vaimo ei olisi ollut tiukka niin muksu kai olisi ollut sitten hoidossa. Kyllä se oma työ ja jaksaminen on tärkeää kun menee lapsen hyvinvoinnin edelle. En tässä nyt vaadi että se olisi äidin jäätävä lasta hoitamaan kotiin. Voisihan se olla aivan hyvin myös isä mutta äiti se toi tälläkertaa hoitoon ja siksi kerron tässä äidistä. Ja tämä ei ollut ekakerta saman lapsen kohdalla. Aikaisemmin vain vaimo ei ole ollut niin "tarkka". Aikaisemmin on vain ko. muksun äiti vain sanonut sen tekevän uusia hampaita. Kuinkahan monta hammasriviä heidän muksulleen tulekaan tätä tahtia?

   Tässä masentuisi tähän nykyelämään ja lasten vanhempiin jos ei olisi tätä 2-vuotiaan yksinhuoltaja äitiä. Hänestä näkee, että se poika on hänelle elämän tärkein asia. Ja tämä äiti ei ole kuin vasta 22-vuotias. Hän on pelastanut uskon ihmisiin pikkaiseksi aikaa.

   Täksi päiväksi ei ole pahemmin suunnitelmia. Olen nyt yksin kotona. Vaimo läksi ulos hoitomuksujen kanssa ja minä istuskelen tässä koneella. Musiikkina soi Anna Netrebkon laulamia ooppera aarioita. Taidanpa jatkaa eilen aloittamaani tarinaa. Sitä ei tulla julkaisemaan missään. Liian pitkä tänne nettiin blogeihin. Jos vain juoni riittää ja kantaa mun kirjoitusta.
  Toinenkin kirjoitus on kesken. Sen ekaosan julkaisen joskus sopivassa tilanteessa täällä. Loput jää mulle itselle jos saan sitä koskaan valmiiksi.

   Laitetaan kevennykseksi vielä yksi jäinen koskikuva.
 417608.jpg


   Musana Anna Netrebko