No nyt on uusi hiiri ja näppäimistö. Maksoi 49€. Haa, tässä on myös euron merkki ( €). Vielä en saanut kaikkia näppäimiä toimimaan, niinkuin olisi tarkoitus. No yritetään myöhemmin lisää. Entinen hiiri meni totaalisen mykäksi. Paristot oli ilmeisesti vuotaneet, tai ainakin toinen. Hiiri ainakin meni mykäksi.. Samalla kun uusin hiiren, ostin myös tän näppäimistön. Pääsin irti tosta liian lyhyestä johdosta joka rajoitti keskusyksikön sijoittelua. Nyt toi kone itse on paremmasa paikassa. Tästä näppäimistöstä voi säätää jopa musiikin voimakkuutta.  Kiva juttu.

   Käytiin siis vaimon kanssa tänään ostoksilla. Eksyimme ensin IKEAan. Toista kertaa tuskin tulee herkästi. En pitänyt ko. puljusta. Ehkäpä siellä oli halpaaa, mutta en tykännyt. Sitten Bauhaussiin katselemaan keittiöön uutta työtasoa. Sopivia kyllä löytyi. Pitää ensikerralla ottaa vaan mukaan peräkärry. Jos nyt niitä uusitaan. Jos vielä siirtäis muutamalla vuodella eteenpäin ja uusisi koko keittiön kerralla. Asia on nyt mietinnän alla.
Sitten pyrähdettiin Giganttiin josta ostin nää hiiren ja näppäimistön. Katseltiin myös muuta, mutta nekin jäi vielä mietintään. Vielä mentiin Cittariin ja sitten elokuviin. Käytiin katsomassa  "kaksipäisen kotkan varjossa". Kyllähän sen katsoi, mutta kyllä kotona olisin ehkä  keksinyt parempaakin tekemistä. Koivusalon "Sibelius" elokuva oli kyllä paljon parempi.

   Musana Vivaldin "vuodenajat"