Iski taas lasinleikkuu innostus.
   2126266.jpg
     Vaikka viimevuonna uhosin, etten enää koskaan tee enkeleitä niin yksi on nyt tulossa. Tuosa ylläolevasta enkelistä se lähti. Tuo on paperista leikattu ja katselin, että siinäpä kiva malli ja sitä muokkaamalla ja soveltamalla saisi ehkä ihan kivan näköisen. Ja ei muuta kuin toimeksi.
   2126268.jpg
     Malli suunnitteluun ja leikkaamaan. Siivistä teen vielä hiukan isommat. Sovellettava on ja mallattava. Kyllä se siitä. Tässä jo hiukan leikattu lasiakin ja tätä kirjoittaessa on leikattu jo lisääkin. Vain siivet puuttuvat ja sitten vain hiomaan ja folioimaan ja juottamaan. Ehkäpä saan valmiiksi ennen joulua. Mutta minä vuonna?

   Tuolla sivulla on linkki toiselle sivulle missä on mun muutamia lasitöitäni. Ja siellä on myös linkki eteenpäinkin josta löytyy myös lisää. Tuossa eilisessä postauksessa näkyvä kurkistellia oli myös lasista tehty pukki.  Tässä kertaalleen jo aikaisemmin julkaistu kuva siitä.
      21916.jpg    Kuten monet ovat huomanneetkin niin kuuntelen usein Viikatetta. Ja sen yksi kappale, elikkä "Kuolleen miehen kupletti" tuo mieleen aina Susun jutut. Kuunnelkaapa sanoja. Selvää Susu-angstia..      


         Musana siis Viikate