Ja loma. Kolmeviikkoa. Fillarikin odottaa tuossa kuistilla. Kunhan ilmat suosisivat. Ja jos ei suosi niin kirjoittelen täällä koneella ja lukaisen väliin jääneitä blogeja ja muutamaa keskustelupalstaa. Ja yritän autella vaimoa noiden hoitolasten kanssa. Tulee muuten taas yksi huomenna ja sunnuntainakin. Taas on vaimolla pitkä hoitoputki. Eihän tuollaista kukaan kestä selvinpäin... paitsi kai tuo vaimoni.

   Kiitos noista kommenteista. Nuo siniset kuvat. Ylempihän oli, niinkuin kaikki varmaan tunnistivat osmankäämistä. Tai kuten jossain kuulemma sanovat...Papin kullista. Kuivat vain pölähtää. ;)
Alemmasta en tiedä mikä kasvi oikeastaan on kyseessä. Saman ojan penkalta kuitenkin kuin tuo papinkulli. Samalla reissulla kuvattu.

   Unikuvaelma oli nyt tuommonen pikku idean poikasesta äkkiä kyhäelty "tarina. Yritetty kirjoittaa hiukan "runollisemmin" unenomaisesti. Joo se siitä. Pakinaperjantaita mietitään ja paria muuta tekstinpätkää. Ja kyllä taas olisi mielessä muutama lasityökin. Kunhan vaan saisin aikaiseksi...


   Musana Tchaikovskya