Ulkona paistaa aurinko. Klo 07.00 ulkona oli 5 astetta lämmintä. Sisällä yllättäen asteita oli jopa 19 ja nyt taas jo liian lämmintä. Laitoin kaminaan tulen jotta mökki kuivaisi. Nukuin erittäin hyvin niinkuin voi odottaakin edellisen yön 5 tunnin unen ja illalla kunnon saunomisen(5 kertaa löylyssä ja 2 kertaa avannossa) ja 3 oluen jälkeen. Väsytti sen verran että menin nukkumaan jo klo 21.30.

   Niinpä nousin tänä aamuna jo ennen seitsemää ja aloitin aamun avannossa käynnillä.

1240635926_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Kuvattu siis tänään 25.04.2009 klo 07.10. Kylläpä piristi ja herätys oli taattu. Yleensä näin aamuisin mökillä ollessa tarkistan myös veden lämmön. Nyt en viitsinyt... Jostain syystä. ;) Avanto tehty eilen.

   Tätä kirjoittaessani juon kahvia ja syön sämpylää. Radiosta soi klassikradio. Olo on mukava. Aloitan kohta, kunhan tuo ilma hiukan vielä lämpiä, uuden aurinkokennon asentamisen. ja senjälkeen muut tykötarpeet myös paikalleen. Elikkä uusi  isompi akku ja lataus säädin paikalleen. Siinäpä se aikaa vievin osuus onkin. Tuo lataussäädin. Johtoja on aika kasa asennettavaksi.

 

   Harmaa Pantteri haastoi tunnistusmeemiin.
 Onhan tuo sellainen johon voi vaikka vastatakkin.

   1. Minut voi tunnistaa harmaasta parrasta ja "lakiaukileesta" päälaella. Kts. kuva yllä!

   2. Minut voi huomata hopean värisestä pienestä tila-autosta jota yritän ohjata liikennesääntöjen mukaan. Olen siis se tulppa tiellä jota kiroat ajaessasi ylinopetta ja sulla on mukamas kiire. (Hah! Kiire katoaa kun viitsii lähteä 5 minuuttia aikaisemmin!!!!)

   3. Minut voi myös pongata täältä mökiltä jo lumen keskeltä vaikka tämä mökki on vain kesäasuttava. Kuljen täällä vanha maihari päällä josta on jo vetskarikin hajonnut ja sen saa kiinni vain neppareilla. Jalassa risaiset farkut jotka on usein kiristetty vai narulla solmimalla tiukalle niin että suolet huutaa apua.

   4. Jos haluat pongata minut vesiltä niin täällä mökillä se käy kesällä keltaisesta korjatusta soutuveneestä. Joskus voi olla akkutoiminen perämoottori perässä.

   5. Ihmisten ilmoilla voi minut pongata myös ruokakaupasta.(harvemmin muista. Inhoan ihmispaljoutta) Olen se joka kiirehtii tiskiltä toiselle kiroten mielessään keskellä käytäviä seurustelevia ihmisiä jotka ostoskärryineen tukkivat käytävät. Olen myös se joka hymyilee lapsille jotka porhaltavat kärryineen pitkin käytäviä.

   6. Kesällä myös minut voi huomata polkemasta fillarilla työmatkoja. Olen se jolla on sininen kypärä, sininen t-paita ja farkkushortsit jalassa. Ja silloin olen myös yleensä hyvällä tuulella ja kiroan vain liian läheltä ajavia autoja.

   7. Olen siis se keski-ikäinen huomaamaton , harmaa mies joka yrittää vältellä ihmisjoukkoja ja olla vain yksi muiden joukossa.

   Tuossahan niitä tuntomerkkejä oli. Muita en haasta tai ota sinä, kuka lienetkin, lukijani tämä haaste vastaan.

 

   Musana oli siis klassikradio