Onneksi taas ollaan viikonlopussa. Ei tässä taaskaan mitään erikoista kirjoittamista ole. Päivän taas ajelin ympäri kaupunkia. Töitä riitti. Oli sentään yksi tullut sairaslomilta pois. Silti työtä oli aivan tarpeeksi. Mutta se siitä. Ei töistä viikonloppuna!

   Sauna oli lämmin kun tulin kotiin. Eli suoraan saunaan ja sitten tein vähän ruokaa ja katseltiin vaimon kanssa telkkua. Joku ohjelma painonpudotuksesta. Typerää minusta tehdä siitäkin verenmakuinen kilpailu. Vaikka mukana onkin lääkäri niin tuntuma on minusta vähintääkin epäterveellinen. Tuskin katson tuota ohjelmaa toiste.

   Kiitos teille jotka kommentoitte kirjoituksiani. Varsinkin tuo viimeinen  perhepäivähoidosta. Itse en tosiaankaan kestäisi jatkuvaa lasten hälinää ja melskettä. Enkä myöskään ainaista pitkää päivää. Tällä hetkellä onneksi hoitolasten vanhemmat ovat tosi mukavia ja hakevat lapset sovittuina aikoina. Joskus oli sellainen joka tuli aina varttitunnin myöhässä ja kun hoitoaikaa pidennettiin niin tuli siitä huolimatta varttitunnin myöhässä. Nämä tälläiset ovat aika ikäviä.

   Niinkuin huomaatte ei mulla  ole mitään asiaa. Kunhan kirjoittelen. No, huomenna lisää jos keksin asiaa.

   Musana klassista