Eipä tullut oikein nyt kuvattavaa pääsiäisestä. Nuo makrokuvan munat oli vaimo jo siirtänyt varastoon. Ne olivat lähinnä hoitolapsille rekvisiittaa pääsiäisestä. No ulkonahan on nuo pajut täydessä kukassa joten tässä hetkisitten otettu kuva sopivasti käsiteltynä.

   Ja tässä alkuperäinen. Elikkä rajasin, hiukan unsharppia, kontrastia ja valoisuutta säädin myös hiukan. Ja tietengin muutin mustavalkoiseksi.

 

   Eilinen päivä meni nopeasti. Pesin auton ja vaihdoin kesärenkaat kitkojen tilalle. Ensimmäisen talven ajelin kitkarenkailla. Ja nastoihin tuskin enään palaan koskaan. Pitoa oli tarpeeksi näin rauhalliselle miehelle. Ja ajomukavuus aivan toistaluokkaa kuin nastoilla. Pehmeää ja melutonta. :))

   Polkupyörät myös pesin. Siis vaimoni ja omani. Ihan autonpesuvahalla. Siistiä tuli. Ja tietenkin öljysin kettingit ja tarkastelin jarrujen ja vaihteiden kunnon. Ihan pienen koelenkin myös polkaisin molemmilla pyörillä. Hyvin toimivat. Tänään jos ehdin niin fillaroin myös lisää. Tosin nyt on leivarissa tuli ja se rajoittaa jonkin verran tuota ulkoilua.

   Niin. Tämän kuvan myös olisi voinut laittaa tuohon haasteeseen. Tänä vuonna pääsiäisenä näkyi myös näitä tuossa lammessa. Kovasti olivat lemmenpuuhissa ja kurnutus soi.

   Susu tuossa edellisessä postauksessa mainitsi tuosta maalaamisesta. Mun täytyis myös ensiksi ostaa ne oljyvärit. Tyttären vanhat jotka on täällä kotona tuntuvat aika kuivilta. Tuskin saa enää elvytettyä niitä. Katsotaan taas eteenpäin.