Ainakin täällä sisällä. Leivari lämmittää mukavasti. Patterit on kylmiä. Säästyy sähköäkin. Leivoimme vaimon kanssa piirakkaa. Täytteenä oli rahkaa sotkettuna kerman kanssa, Mustikkaa ja vähän sattumina punaherukkaa. Vei melkein kielen mennessään. Myös yksi mansikkakääretotttu tuli tehtyä. Ruuaksi laitoimme hirvenlihapaistia, pinta savustettua kalkkunan filettä, broileria riisin kera ja katkarapu kastiketta. Hyvää oli. Myös tyttären koiruuksille tuli tehtyä hiukan sapuskaa hirvenlihan kalvoista. Kalvojen mukana lähtee aina hiukan lihaa. Varmasti terveellistä ja koirien mieleen.

   Korjailimme hiukan myös vanhoja tuolia. Toin isän jäämistöstä 50-60 luvun keittiö tuolia jotka olivat hajalla. Aloitimme niiden korjailun. Olen vain aika huono näissä hommissa. Katsotaan kestävätkö.64631.jpg
 Tämän näköisiä. En vain ole mikään kädentaitaja. Istuin päällisetkin pitäisi varmaan uusia. Noissa tuoleissa istuskelin jo aivan pienenä pentuna. Ovat hyvin rakkaat ja muisto rikkaat. Ovat vain niin saamarin huonossa kunnossa.

   Musana Anna Netrebko