Huomenna lähden sitten autoreissulle. Ajelen tuonne länsisuomeen päin. Vien siskolle vähän isän perintötavaroita. Sieltä jatkan sitten Tampereelle pojan luo. Vien hänellekin hiukan tavaroita. Esimerkiksi tän tietsikan jolla nyt kirjoittelen. Jään nyt sitten ilman konetta muutamaksi päiväksi. Yhden kovalevyn poika saa tästä sitten myöhemmin, kunhan olen siitä siirtänyt tiedostoja uudelle koneelle. Keskiviikona sitten palailen  kotiin ja tuon pojan tänne etelään pääsiäislomalle.

   Uudesta tietsikasta en ole oikein varma, oliko enää järkevä ostos. Joudun pulittamaan hiukan lisää, mutta onhan se tietenkin hiukan parempi kuin tuo hylätty kenkku tapaus. Mutta oliko sittenkään järkevä ostos. Ehkä olisi ollut parempi perua koko kauppa ja etsiä muualta toisenlainen kone.

   No turha katua kaatunutta maitoa. Sittenhän sen näkee. Pääsenpähän pelaaman sitä ainoaa peliä mikä mua kiinnostaa. Civilization 4. Olen pelannut kaikkia edellisiäkin osia ja tämän pitäisi olla kaikkein paras. Mikään muu peli ei ole oikeastaan koskaan kiinnostanut. Tässä on sitä jotain. Kokeilkaapa joskus.

   Musana täysin sekalaista musaa (mm. Lumenvalo, Moonsorrow, Sir Elwoodin Hiljaiset Värit, Anne Netrobko ym.)